Győr az angyalok városa? Mi Győrben otthon vagyunk Győr a barokk városa Győr a találkozások városa Mesés városnézés gyerekeknek Szakrális értékek Győrben Szakrális értékek sokasága Győr a folyók városa Győr megér egy estet Kerékpáros városnézés - Élményprogramok Csodás Naplemente-túrák a folyókon
Győr az angyalok városa?Tekintse meg városnéző sétáinkat!
Mi Győrben otthon vagyunkTekintse meg városnéző sétáinkat!
Győr a találkozások városaTekintse meg városnéző sétáinkat!
Mesés városnézés gyerekeknekTekintse meg városnéző sétáinkat!
Szakrális értékek GyőrbenTekintse meg városnéző sétáinkat!
Szakrális értékek sokaságaTekintse meg városnéző sétáinkat!
Kerékpáros városnézés - ÉlményprogramokTekintse meg városnéző sétáinkat!
Csodás Naplemente-túrák a folyókonTekintse meg városnéző sétáinkat!

Üdvözöljük

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon!

Szolgáltatásaink Győr város látnivalói, kulturális csemegéi iránt érdeklődő látogatóknak kínálnak lehetőségeket, hogy idegenvezetőink, szakértő túravezetőink vagy meghívott vendégeink segítségével kellemesen töltsék el szabadidejüket és izgalmas felfedezéseket tegyenek városunk gazdag kulturális, turisztikai kínálatában.

Minden tematikus városnéző séta, minden program egy-egy gyöngyszem a képzeletbeli nyakláncon, melyet örök emlékként vihetnek haza vendégeink. Kínálatunkban garantált programok is szerepelnek, amelyek a Győrbe érkező látogatók számára tervezhető, vezetett programokat tesznek elérhetővé.

Idegenvezetőink

Idegenvezetőink számos tartalmas tematikus városnéző sétát vezetnek, ahol egy-egy téma köré fűzzük fel a látnivalókat, mint egy gyöngysort.
Éva

Éva Ügyvezető, idegenvezető (magyar, német), turisztikai projektmenedzser

Bálint

Bálint Idegenvezető (magyar, német, francia)

Szilvia

Szilvia idegenvezető (olasz, angol, magyar)

József

József Idegenvezető (magyar), Hajózási üzemeltetési vezető

Dániel

Dániel Séta- és programmenedzser - fotográfus, kulturális rendezvényszervező

Elismeréseink

Díjaink, elismeréseink

Vélemények

Városnéző sétáinkról látogatóink véleményei.
Kedves Éva és Józsi ! Mindannyiunk nevében írok. Nagyon köszönjük a színvonalas, új ismeretekben bővelkedő vezetést Józsinak! Több olyan nevezetességre hívta fel a figyelmünket, amik mellett naponta csak elmentünk. Sok információt adott át, jópár történetet nem ismertünk vagy csak hallomásunk volt róla. Jó hangulatban telt a program. Átfogó képet kaptunk Győrről. Jó volt nagyon. Szeretettel üdvözlünk Jolika és barátai Dr.A.J.
Köszönet, hogy megint új ismeretekkel bővíthettem tudástáramat Győrről. Bellai Tímea
Kedves Éva! Szeretnénk még egyszer megköszönni a kitűnő, 2018. október 14-i " Láthatatlan belváros" és "Legendák és igaz történetek" nevet viselő sétát, melyen részt vettünk első győri látogatásunkkor. Nagyon élveztük, mert tartalmas, érdekfeszítő, látnivalókban gazdag és nem utolsó sorban nagyon jó hangulatú volt! Sokkal közelebb tudtunk kerülni így az egyébként is csodás Győrhöz! Egészen biztos, hogy visszajövünk! Üdvözlettel: E. Zita és U. Szabolcs Budapest / Szentendre Zita és Szabolcs
Gratulálok a tematikus városnéző séták sikerének. Magam is megtapasztalhattam a Kutatók Éjszakáján, hogy ezek a séták az értékmegőrzést- átadást célozzák és magas szinten valósítják meg. Emellett roppant szórakoztatók. dr. Lőrincz I.
El kell mondanom az idegenvezetésről, nagyon élvezetes, dinamikus volt, nem volt unalmas, nem volt fárasztó a nagy meleg ellenére sem! :) Köszönöm! Anikó

Aktuális programjaink

Garantált városnéző tematikus programjainkat itt havi összesítésben könnyen áttekintheti. Tervezze velünk győri tartózkodásának programját, csatlakozzon sétáikhoz! Egyénileg is bejelentkezhet!
Győr 7 csodája by night
2024.06.29.
Kíváncsi a csodákra, amelyek Győr városának különleges értékeihez, látnivalóihoz kapcsolódnak? Idegenvezetőnk egy hangulatos esti sétán vezeti el a "csodák világába". Ismerje meg Győrt másképpen!
Szent László nyomában Győrben
2024.06.29.
Hazánk harmadik legjelentősebb szakrális ereklyéjét, a Szent László Hermát a győri Székesegyházban őrizzük több mint 400 éve. Szent László tisztelete nagy hagyományokra tekint vissza Győrben.
Éjszakai kaland mesés történetekkel kicsiknek és nagyoknak
2024.07.05.
A 17.GYŐRKŐCFESZTIVÁL péntek éjszakáján kicselezzük az álomport hintő angyalokat és elszökünk a győri éjszakába a szellő szárnyán! Kicsikkel és nagyokkal kalandozunk és meséljük végig a Belvárost.
Győr 7 csodája by night
2024.07.13.
Kíváncsi a csodákra, amelyek Győr városának különleges értékeihez, látnivalóihoz kapcsolódnak? Idegenvezetőnk egy hangulatos esti sétán vezeti el a "csodák világába". Ismerje meg Győrt másképpen!
11 évesek tematikus sétáink, élményprogramjaink
2024.12.31.
Vendégeink igényeihez igazodva, sok éves tapasztalatainkat felhasználva, olyan szolgáltatásokat kínálunk, ami hiány volt a város turisztikai kínálatában. Évről évre bővült a szolgáltatások palettája.

Városnéző sétáink

Napjaink turisztikai trendje egy-egy város értékeinek bemutatása egy kiválasztott témához kapcsolódóan, csokorba gyűjtve. Célunk, hogy a város értékeinek megismerése maradandó élményt nyújtson!