Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Újdonság

Havonta új programokkal jelenünk meg a kulturális kalandozások jegyében, amire minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Amennyiben kíváncsi újdonságainkra, az aktuális eseményekre, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Csatlakozzon hozzánk és nem marad le a legfrissebb információkról!

Városnéző sétáink

Elismeréseink
Garantált városnéző tematikus programjainkat itt havi összesítésben könnyen áttekintheti. Tervezze velünk győri tartózkodásának programját, csatlakozzon sétáikhoz! Egyénileg is bejelentkezhet!
Bővebben
Téli programjaink
Az évszakhoz, városi eseményekhez, ünnepekhez, fesztiválokhoz kapcsolódóan ajánlunk új sétákat, programokat, szolgáltatásokat. Legyen érdemes lapunkat rendszeresen felkeresnie!
Bővebben
6 éves az Angyalséta
Most zajlik a 4 Évszak Fesztivál téli programsorozata Győrben. Színes kulturális és családi programok, adventi vásár várja Önt is, forralt bor illata lengi be a Belvárost. Sétáljon velünk!
Bővebben
Győr 7 csodája
Napjaink turisztikai trendje egy-egy város értékeinek bemutatása egy kiválasztott témához kapcsolódóan, csokorba gyűjtve. Célunk, hogy a város értékeinek megismerése maradandó élményt nyújtson!
Bővebben
Ajándékutalvány egy hangulatos sétára
Egyéni igények szerint, akár néhány fő részvételével is gondoskodunk programlehetőségekről. Forduljon hozzánk és elképzeléseinek figyelembevételével kalauzoljuk el!
Bővebben
Győr 7 csodája
Noha Győr legismertebb látnivalói a Belvárosban találhatóak, mi először egy kényelmes, informatív autóbuszos ismerkedést kínálunk a várossal. Ezután mindenki szívesen sétálgat.
Bővebben
Az emberi test mérlegei és összefüggései
"Új utak, új élmények" várnak azokra a vendégeinkre, akik szakértő vendégeink előadásaira jelentkeznek be! Ezeket a "sétákat" az időjárás nem befolyásolja.
Bővebben
Múzeumok Őszi Fesztiválján
Időnként bemutatjuk egy-egy programunkat vagy különleges felkéréseknek teszünk eleget, hogy még több érdeklődőhöz eljuthassanak tematikus programjaink és bemutathassuk Győr különleges értékeit!
Bővebben
Mária Terézia nyomában a barokk Győrben
A 4 Évszak Fesztivál programsorozata egész évben színes programokat kínál Győrben. Színes kulturális és családi programok várják Önt is! Fedezze fel Győrt fesztiválhangulatban is! Sétáljon velünk!
Bővebben
Hajós városnézések
Az itt szereplő programokat a megjelölt időpontokban a jelentkezők számától függetlenül lebonyolítjuk. Nincs minimális létszám, számíthat a programra, ha kiválasztja és jelentkezik.
Bővebben
Múzeumok Őszi Fesztiválján
Győr sportos város. Megmutatjuk azokat a programokat, amelyek az aktív időtöltés kedvelőinek jelenthetnek kikapcsolódást miközben Győrrel és környékével ismerkednek.
Bővebben

Naptár

2020. január
keszecsüszova
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31