Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Újdonság

Városnéző programjaink közül a legkedveltebbeket folyamatosan programjaink között tartjuk, de minden szezonban új sétákat is vezetünk, szlogenünknek megfelelően. "Új utak, új élmények!" várják az érdeklődőket Győr értékekben gazdag belvárosában és a külső városrészekben is. Nemcsak idegenvezetésekkel, hanem különböző élményprogramokkal is készülünk.

Amennyiben kíváncsi újdonságainkra, az aktuális eseményekre, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Csatlakozzon hozzánk és nem marad le a legfrissebb információkról!

Városnéző sétáink

Sétajegy vagy idegenvezető ajándékba
Garantált városnéző tematikus programjainkat itt havi összesítésben könnyen áttekintheti. Tervezze velünk győri tartózkodásának programját, csatlakozzon sétáikhoz! Egyénileg is bejelentkezhet!
Bővebben
Irány Győr!
Az évszakhoz, városi eseményekhez, ünnepekhez, fesztiválokhoz kapcsolódóan ajánlunk új sétákat, programokat, szolgáltatásokat. Legyen érdemes lapunkat rendszeresen felkeresnie! Kérjen ajánlatot!
Bővebben
Győri História - Győr a
A tavasz a megújulás kezdete. Városnéző sétáink, tematikus programjaink számos újdonságot kínálnak. Tavaszi ébredést kellemes sétákkal, kultúrális programkínálattal Győr gyönyörű Belvárosában
Bővebben
Ünnepi Angyalséta
Napjaink turisztikai trendje egy-egy város értékeinek bemutatása egy kiválasztott témához kapcsolódóan, csokorba gyűjtve. Célunk, hogy a város értékeinek megismerése maradandó élményt nyújtson!
Bővebben
Legendák és igaz történetek
Az itt szereplő programokat a megjelölt időpontokban a jelentkezők számától függetlenül lebonyolítjuk. Nincs minimális létszám, számíthat a programra, ha kiválasztja és jelentkezik.
Bővebben
Kerékpáros GYŐR-KÖR - Impressziók Győrről két keréken
Egyéni igények szerint, akár néhány fő részvételével is gondoskodunk programlehetőségekről. Forduljon hozzánk és elképzeléseinek figyelembevételével kalauzoljuk el!
Bővebben
Kerékpáros GYŐR-KÖR - Impressziók Győrről két keréken
Győr sportos város. Megmutatjuk azokat a programokat, amelyek az aktív időtöltés kedvelőinek jelenthetnek kikapcsolódást miközben Győrrel és környékével ismerkednek.
Bővebben
Győr 7 csodája
Noha Győr legismertebb látnivalói a Belvárosban találhatóak, mi először egy kényelmes, informatív autóbuszos ismerkedést kínálunk a várossal. Ezután mindenki szívesen sétálgat.
Bővebben
9. Staféta-séta az Idegenvezetők Világnapján Győrben
Időnként bemutatjuk egy-egy programunkat vagy különleges felkéréseknek teszünk eleget, hogy még több érdeklődőhöz eljuthassanak tematikus programjaink és bemutathassuk Győr különleges értékeit!
Bővebben

Naptár

2023. december
keszecsüszova
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Cégeknek ajánljuk
Szeretne megszabadulni a megszokott csapatépítő program vagy az évzáró party szervezésétől? Különleges, igényes helyszínt keres? Egészítse ki munkatársai programját városfelfedező programjainkkal!
Ajándékozz élményt, privát programot!
Nagyon sok ötletünk van arra, hogyan varázsolj élményprogramot családod, barátaid, vendégeid számára! Csukd be a szemed egy pillanatra és képzeld el, hogy nem kell ajándékok után szaladgálni!
Irány Győr!
Sok vonzó úti cél csalogatja az embereket. Vajon Győr szerepel a tervek között? Mi biztosak vagyunk benne, aki idelátogat, sok élménnyel gazdagodhat. Szeressétek meg velünk Győrt!
Városnézések, kirándulások
Mi Győrben itthon vagyunk, mindent tudunk a városról, amit érdemes egy kiránduláson felfedezni! Szívesen kalauzoljuk vendégeinket gyalogosan, autóbuszos városnézésen, hajón, kerékpáron is.
Sétajegy vagy idegenvezető ajándékba
Elegáns személyre szóló élményajándékot kínálunk minden alkalomra! Személyre vagy alkalomra szabott dizájn és extra szolgáltatások is rendelhetőek. Szívesen segítünk élményre váltani az ajándékot.
Osztálykirándulások-Tábor programok 2024-ben is
Korosztályokhoz szabott történetek, kvízjátékok, felfedezőjátékok, látogatás izgalmas, rejtett helyeken és sok hasznos tipp az osztálykirándulások, táborok szervezéséhez. Szeressétek meg velünk Győrt!
10 évesek lettünk
Vendégeink igényeihez igazodva, sok éves tapasztalatainkat felhasználva, olyan szolgáltatásokat kínálunk, ami hiány volt a város turisztikai kínálatában. Évről évre bővült a szolgáltatások palettája.
Szilveszteri séta Győrben
Különös szilveszteri program. Sétáljon a szilveszteri bulira készülődő győri Belvárosban, ismerje meg a város legismertebb látnivalóit mielőtt a szerencsemalac farkát meghúzza!