Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Újdonság

Városnéző programjaink közül a legkedveltebbeket folyamatosan programjaink között tartjuk, de minden szezonban új sétákat is vezetünk, szlogenünknek megfelelően. "Új utak, új élmények!" várják az érdeklődőket Győr értékekben gazdag belvárosában és a külső városrészekben is. Nemcsak idegenvezetésekkel, hanem különböző élményprogramokkal is készülünk.

Amennyiben kíváncsi újdonságainkra, az aktuális eseményekre, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Csatlakozzon hozzánk és nem marad le a legfrissebb információkról!

Városnéző sétáink

Városnézések, kirándulások
Garantált városnéző tematikus programjainkat itt havi összesítésben könnyen áttekintheti. Tervezze velünk győri tartózkodásának programját, csatlakozzon sétáikhoz! Egyénileg is bejelentkezhet!
Bővebben
1. Szerepcsere-séta az Idegenvezetők Világnapján MEGTELT
Az évszakhoz, városi eseményekhez, ünnepekhez, fesztiválokhoz kapcsolódóan ajánlunk új sétákat, programokat, szolgáltatásokat. Legyen érdemes lapunkat rendszeresen felkeresnie! Kérjen ajánlatot!
Bővebben
Fröccs-túra a fröccs városában
Napjaink turisztikai trendje egy-egy város értékeinek bemutatása egy kiválasztott témához kapcsolódóan, csokorba gyűjtve. Célunk, hogy a város értékeinek megismerése maradandó élményt nyújtson!
Bővebben
Karácsonyi ajándék
Egyéni igények szerint, akár néhány fő részvételével is gondoskodunk programlehetőségekről. Forduljon hozzánk és elképzeléseinek figyelembevételével kalauzoljuk el!
Bővebben
Győri séta egy kávé mellé
Noha Győr legismertebb látnivalói a Belvárosban találhatóak, mi először egy kényelmes, informatív autóbuszos ismerkedést kínálunk a várossal. Ezután mindenki szívesen sétálgat.
Bővebben
Utak és élmények - Beszélgetések a Palotában
"Utak és élmények" címmel beszélgetés sorozatra várjuk vendégeinket. Szakértő előadókat vagy népszerű, ismert személyiségeket hívunk meg. Ezeket a "sétákat" az időjárás nem befolyásolja.
Bővebben
Az ismeretlen Győr
Időnként bemutatjuk egy-egy programunkat vagy különleges felkéréseknek teszünk eleget, hogy még több érdeklődőhöz eljuthassanak tematikus programjaink és bemutathassuk Győr különleges értékeit!
Bővebben
Győr 7 csodája
A 4 Évszak Fesztivál programsorozata egész évben színes programokat kínál Győrben. Színes kulturális és családi programok várják Önt is! Fedezze fel Győrt fesztiválhangulatban is! Sétáljon velünk!
Bővebben
Győr 7 csodája
Az itt szereplő programokat a megjelölt időpontokban a jelentkezők számától függetlenül lebonyolítjuk. Nincs minimális létszám, számíthat a programra, ha kiválasztja és jelentkezik.
Bővebben
Kétkerekű befutó
Győr sportos város. Megmutatjuk azokat a programokat, amelyek az aktív időtöltés kedvelőinek jelenthetnek kikapcsolódást miközben Győrrel és környékével ismerkednek.
Bővebben
Angyalséta
Most zajlik a 4 Évszak Fesztivál téli programsorozata Győrben. Színes kulturális és családi programok, adventi vásár várja Önt is, forralt bor illata lengi be a Belvárost. Sétáljon velünk!
Bővebben

Naptár

2022. május
keszecsüszova
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30
31