Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Újdonság

Városnéző programjaink közül a legkedveltebbeket folyamatosan programjaink között tartjuk, de minden szezonban új sétákat is vezetünk, szlogenünknek megfelelően. "Új utak, új élmények!" várják az érdeklődőket Győr értékekben gazdag belvárosában és a külső városrészekben is. Nemcsak idegenvezetésekkel, hanem különböző élményprogramokkal is készülünk.

Amennyiben kíváncsi újdonságainkra, az aktuális eseményekre, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Csatlakozzon hozzánk és nem marad le a legfrissebb információkról!

Városnéző sétáink

Irány Győr!
Garantált városnéző tematikus programjainkat itt havi összesítésben könnyen áttekintheti. Tervezze velünk győri tartózkodásának programját, csatlakozzon sétáikhoz! Egyénileg is bejelentkezhet!
Bővebben
Irány Győr!
Az évszakhoz, városi eseményekhez, ünnepekhez, fesztiválokhoz kapcsolódóan ajánlunk új sétákat, programokat, szolgáltatásokat. Legyen érdemes lapunkat rendszeresen felkeresnie! Kérjen ajánlatot!
Bővebben
Győri História - Győr a
A tavasz a megújulás kezdete. Városnéző sétáink, tematikus programjaink számos újdonságot kínálnak. Tavaszi ébredést kellemes sétákkal, kultúrális programkínálattal Győr gyönyörű Belvárosában
Bővebben
Angyalséta
Napjaink turisztikai trendje egy-egy város értékeinek bemutatása egy kiválasztott témához kapcsolódóan, csokorba gyűjtve. Célunk, hogy a város értékeinek megismerése maradandó élményt nyújtson!
Bővebben
Legendák és igaz történetek
Az itt szereplő programokat a megjelölt időpontokban a jelentkezők számától függetlenül lebonyolítjuk. Nincs minimális létszám, számíthat a programra, ha kiválasztja és jelentkezik.
Bővebben
Kerékpáros GYŐR-KÖR - Impressziók Győrről két keréken
Egyéni igények szerint, akár néhány fő részvételével is gondoskodunk programlehetőségekről. Forduljon hozzánk és elképzeléseinek figyelembevételével kalauzoljuk el!
Bővebben
Kerékpáros GYŐR-KÖR - Impressziók Győrről két keréken
Győr sportos város. Megmutatjuk azokat a programokat, amelyek az aktív időtöltés kedvelőinek jelenthetnek kikapcsolódást miközben Győrrel és környékével ismerkednek.
Bővebben
Győr 7 csodája
Noha Győr legismertebb látnivalói a Belvárosban találhatóak, mi először egy kényelmes, informatív autóbuszos ismerkedést kínálunk a várossal. Ezután mindenki szívesen sétálgat.
Bővebben
9. Staféta-séta az Idegenvezetők Világnapján Győrben
Időnként bemutatjuk egy-egy programunkat vagy különleges felkéréseknek teszünk eleget, hogy még több érdeklődőhöz eljuthassanak tematikus programjaink és bemutathassuk Győr különleges értékeit!
Bővebben

Naptár

2023. szeptember
keszecsüszova
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
22
25
26
27
28