Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Újdonság

Városnéző programjaink közül a legkedveltebbeket folyamatosan programjaink között tartjuk, de minden szezonban új sétákat is vezetünk, szlogenünknek megfelelően. "Új utak, új élmények!" várják az érdeklődőket Győr értékekben gazdag belvárosában és a külső városrészekben is. Nemcsak idegenvezetésekkel, hanem különböző élményprogramokkal is készülünk.

Amennyiben kíváncsi újdonságainkra, az aktuális eseményekre, iratkozzon fel hírlevelünkre!
Csatlakozzon hozzánk és nem marad le a legfrissebb információkról!

Városnéző sétáink

10 évesek leszünk
Garantált városnéző tematikus programjainkat itt havi összesítésben könnyen áttekintheti. Tervezze velünk győri tartózkodásának programját, csatlakozzon sétáikhoz! Egyénileg is bejelentkezhet!
Bővebben
1. Szerepcsere-séta az Idegenvezetők Világnapján MEGTELT
Az évszakhoz, városi eseményekhez, ünnepekhez, fesztiválokhoz kapcsolódóan ajánlunk új sétákat, programokat, szolgáltatásokat. Legyen érdemes lapunkat rendszeresen felkeresnie! Kérjen ajánlatot!
Bővebben
Fröccs-túra a fröccs városában
Napjaink turisztikai trendje egy-egy város értékeinek bemutatása egy kiválasztott témához kapcsolódóan, csokorba gyűjtve. Célunk, hogy a város értékeinek megismerése maradandó élményt nyújtson!
Bővebben
Hajós városnézések 2022-ben
Egyéni igények szerint, akár néhány fő részvételével is gondoskodunk programlehetőségekről. Forduljon hozzánk és elképzeléseinek figyelembevételével kalauzoljuk el!
Bővebben
Győri séta egy kávé mellé
Noha Győr legismertebb látnivalói a Belvárosban találhatóak, mi először egy kényelmes, informatív autóbuszos ismerkedést kínálunk a várossal. Ezután mindenki szívesen sétálgat.
Bővebben
Utak és élmények - Beszélgetések a Palotában
"Utak és élmények" címmel beszélgetés sorozatra várjuk vendégeinket. Szakértő előadókat vagy népszerű, ismert személyiségeket hívunk meg. Ezeket a "sétákat" az időjárás nem befolyásolja.
Bővebben
Az ismeretlen Győr - MEGTELT
Időnként bemutatjuk egy-egy programunkat vagy különleges felkéréseknek teszünk eleget, hogy még több érdeklődőhöz eljuthassanak tematikus programjaink és bemutathassuk Győr különleges értékeit!
Bővebben
Győr 7 csodája by night
A 4 Évszak Fesztivál programsorozata egész évben színes programokat kínál Győrben. Színes kulturális és családi programok várják Önt is! Fedezze fel Győrt fesztiválhangulatban is! Sétáljon velünk!
Bővebben
Győr 7 csodája by night
Az itt szereplő programokat a megjelölt időpontokban a jelentkezők számától függetlenül lebonyolítjuk. Nincs minimális létszám, számíthat a programra, ha kiválasztja és jelentkezik.
Bővebben
Kerékpáros GYŐRKÖR - Impressziók Győrről két keréken
Győr sportos város. Megmutatjuk azokat a programokat, amelyek az aktív időtöltés kedvelőinek jelenthetnek kikapcsolódást miközben Győrrel és környékével ismerkednek.
Bővebben
Angyalséta
Adventkor és szilveszterkor is sétákkal várjuk a győrieket és a Győrbe látogató vendégeket. Szeressék meg velünk Győrt az év utolsó sétáin!
Bővebben