Idegenvezetőink

Ismerkedjen meg idegenvezetőinkkel

Éva
Éva
Ügyvezető, idegenvezető (magyar, német), turisztikai projektmenedzser

Éva

Lassan 40 éve tevékenykedem a turizmusban.1984 óta vagyok idegenvezető. Született győriként, idegenvezetőként állandó feladatomnak tartom, hogy minél szélesebb körben mutassam be és ismertessem meg Győr kulturális és művészeti értékeit, gyönyörű barokk Belvárosunk múltját, jelenét és jövőjét.

A GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok ügyvezetőjeként a turisztikai szolgáltatások nyújtásával kapcsolatos szervezési feladatokat végzem, színvonalas vezetéseket nyújtó idegenvezető csapatot építek, vendégeinkkel és partnereinkkel ápolom a kapcsolatot.
A turizmus területén szerzett tapasztalataimat turisztikai projektek menedzselésében valamint a  turisztikai tanácsadás területén is hasznosítom. Aktív idegenvezetője vagyok a csapatnak.

Oktatóként arra törekszem, hogy szakmai tapasztalataimat átadjam, valamint hogy a fiatalok látóterét szélesítsem, érdeklődésüket a szellemi értékek felismerésére és megbecsülésére irányítsam. A Nyugat-magyarországi Egyetem mesteroktató címmel ismerte el szakmai oktatói tevékenységemet. Jelenleg a Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Karának Turizmus tanszékén vendégelőadóként tevékenykedek. Korábban idegenforgalmi szakmai tantárgyakat oktattam középfokú, felsőfokú szakmai képzéseken.

Programjainkat diákoknak, győrieknek és a városba érkező vendégeknek egyaránt kínáljuk. Örömmel fogadjuk csapatépítő programok, rendezvények szervezőinek felkéréseit programjaik összeállítására, megszervezésére és lebonyolítására.

Programlehetőségeinket folyamatosan bővítjük, újítjuk. Célunk, hogy tematikus programjaink, élménytúráink mind a győriek mind a városba érkező vendégek számára tartalmas városnéző programokat kínáljanak, ahol kellemes hangulatú, gazdag programokat, felfedezéseket kínálunk!

Jó kapcsolatot ápolunk a város kulturális intézményeivel. Nagy öröm számunkra, hogy a Győri Művészeti és Fesztiválközpont gazdag programjában tematikus sétáinkkal, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum fesztiválprogramjainak kínálatában különleges városnézésekkel, az ARS SACRA Fesztiválon pedig Győr szakrális kincseinek bemutatásával állandó vendégek, résztvevők lehetünk.

A GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok megálmodója és ötletgazdájaként, idegenvezetőként, turisztikai "értékközvetítőként", lokálpatriótaként azon dolgozom kollégáimmal, hogy a város sokszínűségét, hangulatát minél több emberhez közel vigyem "új utakat, új élményeket" kínálva.

Célom, hogy valóban "új utak, új élmények" részesei lehessenek vendégeink Győrben tett látogatásaik alkalmával és közreműködésünkkel kapjanak egy átfogó képet a város sokszínűségéről, gazdag kulturális kínálatáról, szakrális értékeiről és közben jól érezzék magukat, varázsolja el őket városunk hangulata.
Azon dolgozunk, hogy minél több gyöngyöt szórhassunk vendégeink elé, amit már csak fel kell szedni!

Bízom benne, hogy kapcsolatba lép velünk és mi kalauzolhatjuk Győrben!
Szeretettel várjuk Önöket!

Szakmai képzettség:
Széchenyi István Egyetem Kautz Gyula Gazdaságtudományi Kar, Turisztikai projektmenedzser szakközgazdász 2021.
IKM és KVF Nemzetközi utazásszervezői szakmai minősítő vizsga 1995.
Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskola, Vendéglátás és idegenforgalom szak 1988.
Idegenvezető 1984.

Nyelvismeret:
Német felsőfok
Orosz alapfok

További idegenvezetőink

Bálint
Idegenvezető (magyar, német, francia)
Szívügyemnek tekintem Győr nevezetességeinek, értékeinek minél szélesebb körben történő élményszerű megismertetését.
Szilvia
idegenvezető (olasz, angol, magyar)
...
József
Idegenvezető (magyar)
Az idegenvezetéssel szabadidőmben foglalkozom. Örömet jelent számomra szép városunk bemutatása. Szívesen tevékenykedek a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapatában.
Dániel
Séta- és programmenedzser - fotográfus, kulturális rendezvényszervező
Fotográfusként a KattinTúra programjának vagyok a kísérője, arra törekszem, hogy jó fényeket, emlékezetes pillanatokat és helyszíneket tudjunk vendégeinkkel megörökíteni, beszélgetés sorozatot vezetek