Idegenvezetőink

Ismerkedjen meg idegenvezetőinkkel

Bálint
Bálint
Idegenvezető (magyar, német, francia)

Bálint

Idegenvezetőként szívügyemnek tekintem otthonom, Győr nevezetességeinek, értékeinek minél szélesebb körben való megismertetését. Megmutatok rejtett részleteket, illetve igyekszem közvetíteni a hely szellemét is, mivel ezek legalább annyira meghatározzák egy város egyedi arculatát, mint a fő látnivalók. Remélem, így többen nem csak megismerik, de meg is szeretik a várost.
Úgy vélem, hogy az idegenvezető legfontosabb feladata, hogy a látottakat, és az elmesélteket élménnyé tudja varázsolni. Erre törekszem munkám során, így nagy öröm számomra, ha a résztvevők körében sok érdeklődő, mosolygós arcot láthatok.

Szakmai végzettség:
Révai Miklós Gimnázium, német-angol tagozat
ELTE-TTK, vegyész diploma
2007 Kapos Felnőttképző Kft., idegenvezető képesítés
2014. NYME- Apáczai Kar,közgazdász turizmus-vendéglátás diploma,idegenforgalmi és szálloda, vallási turizmus szakirány.

Nyelvtudás:
Francia: felsőfok
Német: felsőfok
Angol: középfok

További idegenvezetőink

Éva
Ügyvezető, idegenvezető (magyar, német)
Több mint 30 éve tevékenykedem a turizmusban.Az Original Balance Kft. ügyvezetőjeként színvonalas vezetéseket nyújtó idegenvezető csapatot építek. Célunk, minél több "gyöngyöt szórni" vendégeink elé..
Anikó
Idegenvezető (magyar, német)
Mindenki számára szeretnék igaz(i)-gyöngyöket bemutatni, átadni, amelyeknek birtoklása által „gazdagabbá", derűsebbé válhatnak. Jó érzés látni az érdeklődő szemek csillogását.
Eszter
Idegenvezető (magyar, angol)
Bízom abban, hogy ma, a XXI. század hajnalán segítségünkkel egy lélegzetelállítóan gyönyörű barokk belvárost, illetve egy nagy léptékben fejlődő nagyvárost ismerhetnek meg vendégeink és a győriek.
Szilvia
idegenvezető (olasz, angol, magyar)
...
Dániel
Fotográfus, kulturális rendezvényszervező, közművelődési szakember
Fotográfusként a KattinTúra programjának vagyok a kísérője, arra törekszem, hogy jó fényeket, emlékezetes pillanatokat és helyszíneket tudjunk vendégeinkkel megörökíteni, beszélgetés sorozatot vezetek