Idegenvezetőink

Ismerkedjen meg idegenvezetőinkkel

Bálint
Bálint
Idegenvezető (magyar, német, francia)

Bálint

Idegenvezetőként szívügyemnek tekintem otthonom, Győr nevezetességeinek, értékeinek minél szélesebb körben való megismertetését. Megmutatok rejtett részleteket, illetve igyekszem közvetíteni a hely szellemét is, mivel ezek legalább annyira meghatározzák egy város egyedi arculatát, mint a fő látnivalók. Remélem, így többen nem csak megismerik, de meg is szeretik a várost.
Úgy vélem, hogy az idegenvezető legfontosabb feladata, hogy a látottakat, és az elmesélteket élménnyé tudja varázsolni. Erre törekszem munkám során, így nagy öröm számomra, ha a résztvevők körében sok érdeklődő, mosolygós arcot láthatok.

Szakmai végzettség:
Révai Miklós Gimnázium, német-angol tagozat
ELTE-TTK, vegyész diploma
2007 Kapos Felnőttképző Kft., idegenvezető képesítés
2014. NYME- Apáczai Kar,közgazdász turizmus-vendéglátás diploma,idegenforgalmi és szálloda, vallási turizmus szakirány.

Nyelvtudás:
Francia: felsőfok
Német: felsőfok
Angol: középfok

További idegenvezetőink

Éva
Ügyvezető, idegenvezető (magyar, német)
Lassan 40 éve tevékenykedem a turizmusban.Az Original Balance Kft. ügyvezetőjeként színvonalas vezetéseket nyújtó idegenvezető csapatot építek. Célunk, minél több "gyöngyöt szórni" vendégeink elé.
Szilvia
idegenvezető (olasz, angol, magyar)
...
Anikó
Idegenvezető (magyar, német)
Mindenki számára szeretnék igaz(i)-gyöngyöket bemutatni, átadni, amelyeknek birtoklása által „gazdagabbá", derűsebbé válhatnak. Jó érzés látni az érdeklődő szemek csillogását.
Eszter
Idegenvezető (magyar, angol)
Bízom abban, hogy ma, a XXI. század hajnalán segítségünkkel egy lélegzetelállítóan gyönyörű barokk belvárost, illetve egy nagy léptékben fejlődő nagyvárost ismerhetnek meg vendégeink és a győriek.
Dániel
Fotográfus, kulturális rendezvényszervező, közművelődési szakember
Fotográfusként a KattinTúra programjának vagyok a kísérője, arra törekszem, hogy jó fényeket, emlékezetes pillanatokat és helyszíneket tudjunk vendégeinkkel megörökíteni, beszélgetés sorozatot vezetek
József
Idegenvezető (magyar)
Az idegenvezetéssel szabadidőmben foglalkozom. Örömet jelent számomra szép városunk bemutatása. Szívesen tevékenykedek a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapatában.