Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Ismerkedés Győrrel autóbusszal és gyalog

Ezt a programot elsősorban a busszal érkező csoportoknak ajánljuk. Először Győr külső városrészeinek látnivalóit mutatjuk be egy informatív városnézés keretében. Kényelmesen, autóbusszal. Majd egy kb. 1-1,5 órás belvárosi séta következik.

Egyéni vendégeknek privát programként is rendelhető.
Képzelje el, hogy saját idegenvezetőjével  ismerkedhet a várossal! Mire kíváncsi? Tegye fel kérdéseit! Mi pedig megmutatjuk a legszebb és  alegérdekesebb helyeket és sokat mesélünk.

Speciális igényeknek is igyekszünk eleget tenni, kérjék segítségünket győri és Győr környéki programjaik lebonyolításához!
Győr 7 csodája
Győr Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa. Értékeinek sokszínűsége, csodás történetei vonzóvá teszik a látogatók számára. Vajon igazi csodák helyszíne is a város? Sétánkon kiderül.
Legendák és igaz történetek
Ismerkedjen Győrrel izgalmas és rejtélyes történetein keresztül. Nem a megszokott városnéző útvonalon sétálunk. Új utakat választottunk, új élményeket kínálunk. Időnként szakértő vendéggel várjuk.
Győri séta egy kávé mellé ÚJ SÉTA
Rövid belvárosi séta egy kellemes kávézással. Pillanatkép a nyüzsgő város életéről, tájékozódó városnéző séta, néhány városi titok és legenda... Ez garantáltan nem lesz fárasztó program!
Kóstolgasd Győrt! ÚJ SÉTA
Ezen a könnyed sétán belekóstolhatunk Győr legendás történeteibe és legendás ízeibe is talán, bár ezek közül sokat a győriek már csak az emlékeikben őriznek. Megmutatjuk mi maradt fenn a legendákból.
Több mint 1 fröccs! (sétával)
Egy kis élménysétán megtudhatja, miért Győr a fröccs városa. Kiderül az is, milyen borokat kedveltek azok a történelmi személyek, akik megfordultak városunkban.
Mesés séták kicsiknek és nagyoknak Győrben
Gyertek Győrbe! Számtalan tippünk van arra, hogyan fedezzétek fel e csodás város lenyűgöző helyeit és jó néhány izgalmas történetet, legendát is megismerhettek közben. Klassz program lesz!