Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Fények és tények a győri éjszakában Fények és tények a győri éjszakában

Fények és tények a győri éjszakában

Csodás fesztiválra készül ismét Győr városa. A Barokk Esküvő három napos eseményei és előkészületei visszacsempészik városunkba  a barokk időket. A Győri Művészeti és Fesztiválközpont gazdag programot kínál a város lakóinak és a hozzánk látogató vendégeknek.

Ez a sétánk azokat a vendégeket szeretné elvarázsolni egy kicsit Győr éjszakai fényeivel, kivilágított szépségeivel, akik a fesztivál első estéjén sem szeretnének korán ágyba bújni, szívesen barangolnának még a városban és nem bánják, ha idegenvezető mesél a város érdekességeiről.
Vendégeink nagyon megkedvelték a nyáron vezetett lámpafényes "Győr 7 csodája by night" programunkat.
Ezt az új sétát a fesztiválozóknak találtuk ki, akik szívesen ismerkednének a várossal a péntek esti barokk szerenád után.
20 órakor kezdődik a Széchenyi téren a szerenád, a vőlegény ajándéka választottjának, ami egy igazi mediterrán hangulatú élményt kínál majd. Találkozik a barokk zene, a jazz és a nápolyi dal... Minden korosztály találhat kedvére valót!

Sétánk a szerenád után, 21.30 órai kezdettel indul a Széchenyi térről és kb. 23.00 óráig tart.

A séta részvételi díja:          1500,- Ft 
diákoknak, nyugdíjasoknak:  1200,- Ft  a Barokk Esküvő idején

Találkozási pontok

Információk

21.30-23.00

Bejelentkezés a programra, regisztráció

Városnéző séta időpontok kiírása az alábbi napon: 2015-07-01.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön újdonságainkról!
Hírlevélre feliratkozás

További városnéző ajánlataink

Új utak, új élmények VIP Klub
Szereted a nem szokványos kulturális programokat? Vonzanak az új utak, új élmények? Hasonló érdeklődésűek társaságát keresed? Egy kis fizikai aktivitást is vállalsz? Szívesen sétálsz? Legyél klubtag!
Bővebben
Cégeknek ajánljuk
Szeretne megszabadulni a megszokott csapatépítő program vagy az évzáró party szervezésétől? Különleges, igényes helyszínt keres? Egészítse ki munkatársai programját városfelfedező programjainkkal!
Bővebben
Ajándékozz élményt, privát programot!
Nagyon sok ötletünk van arra, hogyan varázsolj élményprogramot családod, barátaid, vendégeid számára! Csukd be a szemed egy pillanatra és képzeld el, hogy nem kell ajándékok után szaladgálni!
Bővebben
Hajós városnézések 2023-ban
Győr a folyók városa! Győződjön meg erről Ön is velünk! Hangulatos hajókázás programok, amelyek kiegészíthetőek városnéző sétákkal, élményprogramokkal. Így kellemesen ismerkedhet Győr történeteivel.
Bővebben
Naplemente-túra a folyókon Győrben 2023-ban is!
Kis létszámú élményprogram, családias, közvetlen hangulat, a naplemente fényei a folyókon a folyók városában hangulatos idegenvezetéssel, kényelmes, elegáns kishajóval.
Bővebben
Győri História - Győr a
Ez a tavaszi séta az 1848-1849-es győri forradalmi események felidézésével, ehhez kapcsolódó helyszínek és ismert személyek forradalmi tetteinek felidézésével teszi teljessé Győr históriáját.
Bővebben
Egy csepp Itália Győrben
Győr történetében időről időre megjelentek az olasz építőmesterek, kereskedők, művészek, egy kis fuvallat az olasz életérzésből és temperamentumból. Vajon hogy őrzi városunk ezeket az emlékeket?
Bővebben
Franciák kalandjai Győrben ÚJ SÉTA
Győr történetében a legendás győri csata emléke, mely óriási emberáldozatot okozott, Európa-hírű eseményként maradt meg 1809-ből. Túl a veszteségen mégis vannak érdekes francia vonatkozású sztorijaink
Bővebben
A szálak Ausztriába vezetnek ÚJ SÉTA
Ausztria közelsége városunk történetében meghatározó. Hadvezérek, híres polgárok, művészek történetei kapcsolódnak közeli szomszédunkhoz. A múlt kutatása során a szálak gyakran Ausztriába vezetnek.
Bővebben
Keresd a Nőt Győrben!
Ezen programon a Nőket helyezzük a fókuszba. Tematikus városnéző sétánk történeteinek híres nők lesznek a főszereplői. Ők vezetnek át a régmúltból a jelen korig. Sok új történettel készülünk!
Bővebben
Kóstolgasd Győrt! ÚJ SÉTA
Ezen a könnyed sétán belekóstolhatunk Győr legendás történeteibe és legendás ízeibe is talán, bár ezek közül sokat a győriek már csak az emlékeikben őriznek. Megmutatjuk mi maradt fenn a legendákból.
Bővebben
Győri séta egy kávé mellé ÚJ SÉTA
Rövid belvárosi séta egy kellemes kávézással. Pillanatkép a nyüzsgő város életéről, tájékozódó városnéző séta, néhány városi titok és legenda... Ez garantáltan nem lesz fárasztó program!
Bővebben
Séta a'la carte - barangolás Győr belvárosában
Sétánkon a legjobb történeteket rendezzük sorba. Mindenki találhat érdeklődésének, ízlésének megfelelő, kevéssé ismert történeteket Győrről. Sztorik "étlap szerint" az "előételtől a desszertig".
Bővebben
Fröccs-túra a fröccs városában
2015. októberében hungarikum lett a fröccs. Ne menjen haza anélkül, hogy az ehhez kapcsolódó győri történetekkel megismerkedne és kóstoljon is velünk!
Bővebben
Fényes esti hajókázás Győrben ÚJ!
Győr a folyók városa. A város esti fényei a folyók felől nézve látványos díszletet adnak egy hangulatos esti hajózáshoz. Ez a program a naplemente után kezdődik és az esti ragyogás a fő látnivalója.
Bővebben