Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

1. Szerepcsere-séta az Idegenvezetők Világnapján MEGTELT 1. Szerepcsere-séta az Idegenvezetők Világnapján MEGTELT 1. Szerepcsere-séta az Idegenvezetők Világnapján MEGTELT 1. Szerepcsere-séta az Idegenvezetők Világnapján MEGTELT

1. Szerepcsere-séta az Idegenvezetők Világnapján MEGTELT


Nem tudunk több regisztrációt fogadni!
A program betelt!

Köszönjük az érdeklődést programunk iránt!

Évről évre újabb ötletekkel készülünk az Idegenvezetők Világnapjára.
Ez ebben az évben február 27-én lesz.
Az Idegenvezetők Világnapjának győri programja 2022-ben is
a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
támogatásával valósul meg.

Most egy olyan különleges Szerepcsere-sétát indítunk, ahol idegenvezetőnk, Csobayné Pintér Éva lesz a séta házigazdája, de időnként a mikrofonját egy rövid időre azoknak a kiválasztott jelentkezőknek engedi át, akik kipróbálják magukat egy szerepcserével.
A "vendég idegenvezetők" jelentkezésének pályázatát lezártuk!
Köszönjük a  pályázók jelentkezését!

Ezen a sétán, a Városházától Városházáig sétálva, érdekes történeteken keresztül az idegenvezetők munkájába is betekintést nyerhetnek a vendégek a város értékein kívül.


A mai naptól örömmel regisztráljuk a sétára jelentkező vendégeket.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A séta tervezett időtartama: 90 perc
Időpont: 2022. február 27. 14-15.30 óra
Találkozás: Városháza előtt
A programot a Széchenyi téren zárjuk.


Találkozási pontok

Bejelentkezés a programra, regisztráció

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

Fejezetek Újváros krónikájából
Újváros Győr legrégebbi kerülete a belvároson kívül. Történetei összefonódnak a város meghatározó korszakaival és sok érdekességet rejtenek épületei. Ezen az új sétán új utak, új élmények várnak ránk!
Bővebben
Séta a'la carte - barangolás Győr belvárosában
Sétánkon a legjobb történeteket rendezzük sorba. Mindenki találhat érdeklődésének, ízlésének megfelelő, kevéssé ismert történeteket Győrről. Sztorik "étlap szerint" az "előételtől a desszertig".
Bővebben
Hajós városnézések 2022-ben
Győr a folyók városa! Győződjön meg erről Ön is velünk! Hangulatos hajókázás programok, amelyek kiegészíthetőek városnéző sétákkal, élményprogramokkal. Így kellemesen ismerkedhet Győr történeteivel.
Bővebben
Naplemente-túra a folyókon Győrben
Kis létszámú élményprogram, családias, közvetlen hangulat, a naplemente fényei a folyókon a folyók városában hangulatos idegenvezetéssel, kényelmes, elegáns kishajóval.
Bővebben
Fényes esti hajókázás Győrben ÚJ!
Győr a folyók városa. A város esti fényei a folyók felől nézve látványos díszletet adnak egy hangulatos esti hajózáshoz. Ez a program a naplemente után kezdődik és az esti ragyogás a fő látnivalója.
Bővebben
Fröccs-túra a fröccs városában
2015. októberében hungarikum lett a fröccs. Ne menjen haza anélkül, hogy az ehhez kapcsolódó győri történetekkel megismerkedne és kóstoljon is velünk!
Bővebben
Győri séta by night
Győr gyönyörűen kivilágított, műemlékekben gazdag barokk belvárosa a nyári kánikulában este is megér egy sétát. Tartson velünk és idegenvezetőnk az érdekes történetekről is gondoskodik!
Bővebben
Kávéházi történetek
Régi és új történetek a kávéillatú győri belvárosról, régi kávéházakról és cukrászdákról mai történetekkel fűszerezve. Nem csak Kávé Világnapján!
Bővebben
Híres külföldiek Győrben
Győr városának kialakulást és fejlődését az évszázadok során sokféle kultúra befolyásolta, amelynek nyomait a mai napig őrzi. Kik és hogyan befolyásolták városunk fejlődését az elmúlt évszázadokban?
Bővebben
Nádorvárosi emlékek
Győr műemlékekben gazdag belvárosának megismerését érdemes a külső városrészek felfedezésével kiegészíteni. Ezen a sétán Nádorvárosba kalauzolja idegenvezetőnk a vendégeket.
Bővebben
Bakancsos barangolás Nyúlon
Húzza fel a „Nyúl-cipőt” és túrázzon velünk Nyúlon! (A túra hossza kb. 6,5 km) Kulturális és természeti értékek felfedezése, gasztro élménnyel kiegészítve egy karnyújtásnyira Győrtől!
Bővebben
Cégeknek ajánljuk
Szeretne megszabadulni a megszokott csapatépítő program vagy az évzáró party szervezésétől? Különleges, igényes helyszínt keres? Egészítse ki munkatársai programját városfelfedező programjainkkal!
Bővebben
Ajándékozz élményt, privát programot!
Nagyon sok ötletünk van arra, hogyan varázsolj élményprogramot családod, barátaid, vendégeid számára! Csukd be a szemed egy pillanatra és képzeld el, hogy nem kell ajándékok után szaladgálni!
Bővebben