Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Séták fesztiválhangulatban

A Négy Évszak Fesztivál, mint ahogy azt az elnevezése is mutatja egész évben programokat, kikapcsolódást ígér. Nehéz lenne a legnépszerűbb eseményt kiválasztani. Minden évszaknak megvannak a nagy kedvencei, a téli időszak az Adventi Fesztivál jegyében telik. Egyedülálló a város programjai között a nyári Győrkőcfesztivál, Barokk Nosztalgiák, Barokk Esküvő, az őszi Öt Templom Fesztivál, számos gasztronómiai fesztivál színesíti a kínálatot. Nyaranta Győr a tánc fővárosává válik néhány napra! Minden korosztály megtalálhatja a neki szóló programokat.

Sétáinkat a városi eseményekhez, fesztiválokhoz igazítva egy-egy különlegességgel színezzük át!

Nemcsak a hozzánk érkező turisták, hanem a város lakói is örömmel fogadják ezeket a kulturális kalandozásokat.
Győr 7 csodája by night
Kíváncsi a csodákra, amelyek Győr városának különleges értékeihez, látnivalóihoz kapcsolódnak? Idegenvezetőnk egy hangulatos esti sétán vezeti el a "csodák világába". Ismerje meg Győrt másképpen!
Győri História by night
Történetek Győr meghatározó történelmi eseményeiről, séta a múlt emlékei között. Várostörténet másképpen. Új utak, új élmények!
Több mint 1 fröccs! (sétával)
Egy kis élménysétán megtudhatja, miért Győr a fröccs városa. Kiderül az is, milyen borokat kedveltek azok a történelmi személyek, akik megfordultak városunkban.
Fröccs-túra a fröccs városában
2015. októbere óta hungarikum a fröccs. Ezen a napon a fröccs "születésnapja" alkalmából sétálunk, a spritzer győri történeteiről mesélünk és kóstolgatunk is. Reméljük mindenki jó szájízzel tér haza!
Angyalséta
Négy héttel karácsony előtt valami nagyon fontos dolog történik: egy angyal kék köpenybe öltözve leszáll az égből, hogy közelebb húzódjon az emberekhez. Győr angyalai várják adventkor!
Győr csodái fesztiválhangulatban
Hangolódjon velünk a szilveszterre Győr belvárosában! Húzza meg velünk a malac farkát ! Kellemes hangulatú séta idegenvezetőnkkel és meglepetések várják mielőtt felgyulladnak az esti fények.
Szilveszteri séta Győrben
Különös szilveszteri program. Sétáljon a szilveszteri bulira készülődő győri Belvárosban, ismerje meg a város legismertebb látnivalóit mielőtt a szerencsemalac farkát meghúzza!