Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Idegenvezetők Világnapja 2020 Győrben Idegenvezetők Világnapja 2020 Győrben Idegenvezetők Világnapja 2020 Győrben Idegenvezetők Világnapja 2020 Győrben Idegenvezetők Világnapja 2020 Győrben Idegenvezetők Világnapja 2020 Győrben

Idegenvezetők Világnapja 2020 Győrben

Nagy örömünkre szolgál, hogy Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatását élvezve 2020-ban is megszervezhetjük és házigazdája lehetünk az Idegenvezetők Világnapja programjának Győrben.

Ezzel a szakmai programmal Győr is csatlakozik egy 1985 óta számos országban megünnepelt eseményhez, az Idegenvezetők Világnapjához (International Tourist Guide Day).

Magyarországon február utolsó vasárnapján az idegenvezetők ingyenes programokat kínálnak, ezt vállalta magára a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata.

A közelgő tavasz előtt ez az idegenvezetői szakma első megnyilvánulása  a turisztikai szolgáltatók, partnerek, vendégek felé. Egy kis ízelítő az idegenvezetők munkájából és városunk értékeiből.
A program időpontja:
2020. február 23. (vasárnap)

A regisztráció 2020. február 22-én 19 órakor lezárult!

Az alábbi programokra fogadjuk a jelentkezéseket:
Kérjük válasszanak a felsorolt programokból és a program számának megjelölésével adják le jelentkezésüket nevükkel!

  • 1-es program 14:00-14:45 óra: Látogatás a Városháza Dísztermében, ahogy mi szeretjük megmutatni MEGTELT
  • 2-es program 14:00-14.45 óra: Legyen turista a saját városában! Autóbuszos városnézés
    • Téma: Győr az Iparváros MEGTELT
  • 3-as program 15:00-15:45 óra: Legyen turista a saját városában! Autóbuszos városnézés
    • Téma: Nádorváros és Kismegyer értékei MEGTELT
  • 4-es program 16:00-16:45 óra: Legyen turista a saját városában! Autóbuszos városnézés
    • Téma: Külső városrészeken át MEGTELT
Jelentkezését visszaigazoljuk!

! Köszönjük a Rómer Múzeumnak, hogy 2020. február 23-án, 10-18 óra között az Esterházy-palotában megtekinthető három időszaki kiállítást, az Idegenvezetők Világnapja programjainak regisztrált résztvevői díjtalanul látogathatják.

A kiállítások címe:

Kézelemzés - válogatás a Kovács Kálmán-életmű grafikáiból
Build it - Szabadvári Attila grafikus művész kiállítása
Válogatás a Radnai Gyűjteményből


(Rómer Múzeum - Esterházy-palota, Király u. 17.)

A GyereGyőrbe Tematikus városnézések és élményprogramok idegenvezetői csapata közel 50 féle  tematikus sétát mutatott be az elmúlt években. Ezek közül számos téma a vendégek kedvencévé vált. Ebben az évben az 6. Staféta Sétára várjuk a kedves Érdeklődőket.

Ezen a városnéző programon idegenvezetőink egymásnak adják a stafétát és ízelítőt adnak tematikus programjainkból. Az érdeklődők betekinthetnek az idegenvezetők munkájába is az Idegenvezetők Világnapja alkalmából. Természetesen ebben az évben is "új utak, új élmények" várják a programhoz csatlakozókat!


Nagyvonalú partnereink és támogatóink jóvoltából értékes nyereményekért szállhatnak versenybe a regisztrált résztvevők, akiknek e-mail címükre elküldjük a sétához kapcsolódó kvízkérdéseket és a játékkal kapcsolatos tudnivalókat.

Támogatóink: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata, Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamara, GYMSM KIK Védjegy program, Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum Győr, Original Balance Kft, Csobay Dániel Fotó, Hotel Konferencia,   Hotel Famulus, Hotel Rába City Center, Hungárium, Lapcom Médiacsoport- Kisalföld, Szent László Látogatóközpont, Info-Turbo/Városszeretők Társasjáték, Hotel Kálvária-Magnólia Spa, InfoGyőr III. Állásbörze
A támogatók köre folyamatosan bővül.


A  séta ingyenes, de regisztráció szükséges a részvételhez!
Kérjük jelentkezzen be és visszaigazolást küldünk.

Így kezdődött 2014-ben:

Találkozási pontok

Információk

jelentkezés kvízjátékra értékes nyereményekért

Bejelentkezés a programra, regisztráció

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

Mesélnek a házak a Király utcában
Győr Magyarország harmadik leggazdagabb városa műemlékekben. 1989-ben Európa-díjjal tüntették ki a műemlékek helyreállításában elért eredményeiért. Ennek a sétának a Király utca lesz a témája.
Bővebben