Séták és programok

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Irány Győr zöld szigete! Irány Győr zöld szigete! Irány Győr zöld szigete!

Irány Győr zöld szigete!Győr a folyók városa. Érdemes azonban engedni a csábításnak és a hajó orrát a Szigetköz irányába állítani. Varázslatos világ mutatkozik meg hamarosan. Igazán élvezetes nyári program a folyók és a természet közelségét megcsodálni egy családias hangulatú hajós programon idegenvezetőnkkel, aki a környék legérdekesebb történeteit és titkait is ismeri.

A folyók városának varázslatos atmoszférája

és a Szigetköz lenyűgöző szépsége együtt igazán elbűvölő!

Hajózzunk együtt 2024-ben is!

Részvétel a programokon csak előzetes jegyvásárlással lehetséges!

Találkozási pont: Mosoni-Duna-part

Az előzetesen foglalt helyeket, a foglalás dátumától a visszaigazolásban megadott fizetési határidőig tudjuk fenntartani. Ezt követően a rendszerből törlődik az előfoglalás.

A programváltozás jogát tőlünk kivülálló okok miatt fenntartjuk,
erről vendégeinket értesítjük és az átjelentkezés lehetőségét biztosítjuk.


Bejelentkezés a programra, regisztráció

Időpontok kiírása az alábbi napon: 2024-06-14.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy értesüljön újdonságainkról!
Hírlevélre feliratkozás

További ajánlataink

Győr 7 csodája by night
Kíváncsi a csodákra, amelyek Győr városának különleges értékeihez, látnivalóihoz kapcsolódnak? Idegenvezetőnk egy hangulatos esti sétán vezeti el a "csodák világába". Ismerje meg Győrt másképpen!
Bővebben
Naplemente-túra a folyókon Győrben 2024-ben a Kék Tündér fedélzetén!
Luxus élményprogram a GyereGyőrbe csapat profi idegenvezetőivel. Naplemente a folyókon a folyók városában, elegáns, 12 személyes hajóval. Családias, közvetlen hangulat. Legyen VIP vendég nálunk!
Bővebben
Győri séta egy kávé mellé ÚJ SÉTA
Rövid belvárosi séta egy kellemes kávézással. Pillanatkép a nyüzsgő város életéről, tájékozódó városnéző séta, néhány városi titok és legenda... Ez garantáltan nem lesz fárasztó program!
Bővebben
Séta az Emlékek Ösvényén ÚJ SÉTA!
Az "Emlékek Ösvényén" a győri Nádorvárosi Köztemetőben sétálva idézzük fel a múlt titkait, őseink emlékét. Meghatározó győri személyek, események történeteire emlékezünk nyughelyüket felkeresve.
Bővebben
RÁBARANGOLÁS-120 éves a Rába Hotel
Időutazásra indulunk. Az egykori polgári város és a város első szállodájának 120 éves története és titkai kerül sétánk fókuszába. Megnyílnak a zárt ajtók és mesél a ház vendégeinek.
Bővebben