Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Az emberi test mérlegei és összefüggései

Az emberi test mérlegei és összefüggései

A turisztikai és kulturális témáktól eltérően ezúttal az emberi test összefüggéseit, egészségünk kérdéseit izgalmas megközelítésben tárja az érdeklődők elé cégünk ügyvezetője, Csobay József, fogász, fogműves mester, a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány Tudományos Tanácsadó Testületének tagja.

1982-ben mestervizsgázott, az azóta önálló fogműves-műterme mindig az előre mutató irányzatok, az emberhez közelálló megoldások alkalmazásával foglalkozik.

Antropozófiával 1995-óta foglalkozik. A szellemtudományos embertan és az ember testi-lelki fejlődése iránt való érdeklődése, a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány szakmai elkötelezettségében céljaiban találta meg. 2011-óta a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány, Foggyógyászokból és Fogműves mesterekből álló Tudományos Tanácsadó Testületének tagja. Műtermében azt az elméletet és technikát határozta meg céljaiban, ami minden ember számára közkincsé lett téve, a „Testi Kiegyensúlyozást”. Számtalan aláírtan dokumentált eset számol be a sikerről. Ebből a témából tart előadásokat.
Antropozófus ismereteit a 2013-ban kezdődött, Antropozófus gyógyászati képzésben fejleszti.

A számos gyakorlati példával tarkított, közérthető összefüggéseket bemutató előadást nagy érdeklődés követte a közelmúltban Budapesten megrendezett  III. Nemzetközi Antropozófiai Fogászati Konferencián is.

Az előadás helyszíne: Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér klubhelysége
(Hermann O. utca- Vásárcsarnok mellett)

Időpont:
2016. november 10. csütörtök, 17 óra

A belépés díjtalan!


Szeretettel várunk minden Érdeklődőt! Ismerje meg az emberi test mérlegeit és összefüggéseit és kérdezzen az előadótól!

Előjelentkezés

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

Louvre Császári és királyi rezidenciák
Szirbek István művészettörténész művészettörténeti előadásainak újabb állomásához érkeztünk. Ezúttal a párizsi Louvre-ba kalauzolja egy virtuális művészettörténeti előadáson az érdeklődőket.
Bővebben
Utak és élmények - pódium beszélgetések
A "Több mint 1 fröccs" beszélgetés sorozat 2019-ben megújul. "Utak és élmények" címmel folytatjuk ezt a programot. Művészek, érdekes emberek mesélnek utazásaikról vagy belső utazásaik történetéről.
Bővebben
Az Élet és a Hit labirintusai
Vendégünk Szirbek István művészettörténész. Előadása egy virtuális utazásra hívja a művészettörténet, a kultúrtörténet kedvelőit. Érdemes velünk tartani erre kalandozásra!
Bővebben
Angyalkoncert szemnek és léleknek
Grünewald mester és az Unterlinden Múzeum kincse: az Isenheimi szárnyasoltár a fő témája ennek a művészettörténeti előadásnak, ahol az "angyalkoncert" karmestere Szirbek István művészettörténész.
Bővebben