Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Előadások

Ezek az előadások különleges élményt kínálnak azoknak, akik szakértő vendégeink színes, érdekfeszítő témáinak hallgatói kicsit más körülmények között. Ezúttal nem az utcákon sétálva ismerkedhetnek művészettörténeti, történelmi, irodalmi és más témákkal, hanem azoktól a kollégáktól, akiknek ismereteit, kutatási eredményeit, tapasztalatait idegenvezetőink is felhasználják munkájukban, vezetéseiken.
Ezúttal első kézből juthatnak a vendégek érdekes információkhoz és az időjárás sem zavarhatja a programokat!
Az emberi test mérlegei és összefüggései
Fókuszban az emberi test és egészségünk izgalmas összefüggései. Közérthető, sok példával tarkított előadás, ami a közelmúltban a III. Nemzetközi Antropozófiai Fogászati Konferencián is elhangzott.
Bővebben
Louvre Császári és királyi rezidenciák
Szirbek István művészettörténész művészettörténeti előadásainak újabb állomásához érkeztünk. Ezúttal a párizsi Louvre-ba kalauzolja egy virtuális művészettörténeti előadáson az érdeklődőket.
Bővebben
Több mint 1 fröccs (beszélgetés)
"Több mint 1 fröccs" sétánk új változata egy beszélgetés közismert emberekkel, művészekkel, akik valamilyen kapcsolatba hozhatóak a borral, fröccsel is.
Bővebben
Az Élet és a Hit labirintusai
Vendégünk Szirbek István művészettörténész. Előadása egy virtuális utazásra hívja a művészettörténet, a kultúrtörténet kedvelőit. Érdemes velünk tartani erre kalandozásra!
Bővebben
Angyalkoncert szemnek és léleknek
Grünewald mester és az Unterlinden Múzeum kincse: az Isenheimi szárnyasoltár a fő témája ennek a művészettörténeti előadásnak, ahol az "angyalkoncert" karmestere Szirbek István művészettörténész.
Bővebben