Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Az emberi test mérlegei és összefüggései

Az emberi test mérlegei és összefüggései

A turisztikai és kulturális témáktól eltérően ezúttal az emberi test összefüggéseit, egészségünk kérdéseit izgalmas megközelítésben tárja az érdeklődők elé cégünk ügyvezetője, Csobay József, fogász, fogműves mester, a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány Tudományos Tanácsadó Testületének tagja.

1982-ben mestervizsgázott, az azóta önálló fogműves-műterme mindig az előre mutató irányzatok, az emberhez közelálló megoldások alkalmazásával foglalkozik.

Antropozófiával 1995-óta foglalkozik. A szellemtudományos embertan és az ember testi-lelki fejlődése iránt való érdeklődése, a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány szakmai elkötelezettségében céljaiban találta meg. 2011-óta a Kiegyensúlyozott Emberért Alapítvány, Foggyógyászokból és Fogműves mesterekből álló Tudományos Tanácsadó Testületének tagja. Műtermében azt az elméletet és technikát határozta meg céljaiban, ami minden ember számára közkincsé lett téve, a „Testi Kiegyensúlyozást”. Számtalan aláírtan dokumentált eset számol be a sikerről. Ebből a témából tart előadásokat.
Antropozófus ismereteit  antropozófus gyógyászati képzéssel fejlesztette tovább.

A számos gyakorlati példával tarkított, közérthető összefüggéseket bemutató előadást nagy érdeklődés követte a Budapesten megrendezett  III. Nemzetközi Antropozófiai Fogászati Konferencián is.

Az ismeretterjesztő, közérdekű, egészségünk összefüggéseit egy új nézőpontból bemutató előadás megrendelhető. Klubok, intézmények, baráti társaságok, munkahelyi közösségek, egészségnapok szervezői figyelmébe ajánljuk.

Időtartam: 1 óra
Időpont egyeztetés: Csobay József (+36 30 3733560)
Az előadás díjtalan!


Ismerje meg az emberi test mérlegeit és összefüggéseit és kérdezzen az előadótól!

Bejelentkezés a programra, regisztráció

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

Utak és élmények - Beszélgetések a Palotában
A "Több mint 1 fröccs" beszélgetés sorozat 2019-ben megújult. "Utak és élmények" címmel folytattuk ezt a programot. Művészek, érdekes emberek mesélnek utazásaikról vagy belső utazásaik történetéről.
Bővebben