Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Játékszabályzat Játékszabályzat

Játékszabályzat


JÁTÉKSZABÁLYZAT

a GyereGyőrbe Városnézések Facebook oldalán meghirdetett és szervezett „5 évesek a GyereGyőrbe Tematikus városnéző séták és élményprogramok" születésnapi fotós nyereményjátékhoz 

1. A Játék szervezője:
Original Balance Kft. 9023 Győr, Bartók Béla út 42. (továbbiakban Szervező)  

2. A Játékban részt vevő személyek:
a nyereményjátékban minden olyan természetes személy részt vehet (a továbbiakban Játékos), aki a pályázati feltételeknek megfelelően „5 évesek a GyereGyőrbe Tematikus városnéző séták és élményprogramok" születésnapi fotós nyereményjátékhoz a felhívást követően elküldi a kiírás 3 kategóriájában szereplő témához kapcsolódó saját fotóját a GyereGyőrbe Városnézések Facebook oldalára.

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:
  • a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (szülő,   házastárs, testvér, gyermek);
  • a GyereGyőrbe csapatának munkatársai, azok közeli hozzátartozói
3. A Játék időtartama:
2018. augusztus 29. (szerda) 8.00 órától 2018. október 29.(hétfő) 24:00 óráig. 

4. A Játék menete, részvételi szabályok:
az a Játékos vehet részt a nyereményjátékban, aki eleget tesz a GyereGyőrbe Városnézések Facebook bejegyzésében tett kérésének, vagyis üzenetben elküldi fotóját a GyereGyőrbe Városnézések Facebook oldalára a játék meghatározott időtartama alatt. A játékban történő részvétel a játékszabályzat elfogadását jelenti. A nyereményjáték három meghirdetett kategóriában zajlik.
  • Első kategória: Küldd el kedvenc fotódat, amit valamelyik sétánkon készítettél!
  • Második kategória: Szelfizz Győr legszebb helyein a GyereGyőrbe csapatának tagjaival!
  • Harmadik kategória: Mondok egy sztorit, küldj hozzá fotót!
A sztorikat az ezisgyor.blogspot.hu oldalon adja közre a Szervező, de értesítést posztol róla a GyereGyőrbe Városnézések Facebook oldalán is.
A Játékosok beküldött saját fotóiból mindhárom kategóriában 3-3 fotót választ ki a Szervező, majd a játék lezárása előtt 1 hétig (2018. október 22. 8.00 órától 2018. október 29. 24.00 óráig) nyilvános közönség szavazásra bocsátja a GyereGyőrbe Városnézések Facebook oldalon. A legtöbb „like"-ot gyűjtők nyerik meg kategóriánként a nyereményeket.

5. Kapcsolattartás:
a Szervező és a Játékosok kapcsolattartásának módja a Facebook üzenet küldése. A Szervezővel kapcsolatba lépni privát Facebook üzenet küldésével lehet.   

6. Nyeremény:
Minden kategória első három helyezettje meghívást kap a „GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok" születésnapi programjára
Továbbá
  • az első kategória győztesének nyereménye: 2 személyre szóló meghívás egy kiválasztott tematikus sétára
  • a második kategória győztesének nyereménye: 4 személyre szóló meghívás egy VIP tematikus sétára
  • a harmadik kategória győztesének nyereménye: Meghívás egy privát VIP sétára egy családi vagy baráti társaság részére maximum 10 fő részvételével

A nyerteseket Facebook üzenetben értesíti a Szervező és egyezteti a nyeremény átvételét a Játékossal. A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre nem váltható.  

7. Adatkezelés és adatvédelem:
a Játékos elfogadja, hogy a nyereményjáték során történő adatkezelés célját megértette, ezzel egyidejűleg kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy megadott adatait a Szervező nyilvántartsa, kezelje és feldolgozza. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény értelmében a Szervező kezeli és dolgozza fel a játékosok személyes adatait.
Az adatfeldolgozás jogi alapja az érintett személyek tájékoztatás utáni határozott hozzájárulása. A nyereményjátékba történő önkéntes regisztrációval, azaz a bejegyzés „like"-olásával a Játékosok hozzájárulnak a játékszabályzatban meghatározott személyes adataik feldolgozásához és kezeléséhez.
A Játékosok a nyereményjátékban való részvétellel kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező az adataik közül az utó- és vezetéknevüket nyilvánosságra hozza GyereGyőrbe Városnézések Facebook oldalán és weboldalán, a sajtóban, egyéb nyomtatott kiadványokban, illetve a nyertes esetében értesítés céljából felhasználja elérhetőségeiket.
A Játékosok kifejezetten elfogadják és tudomásul veszik, hogy nem jogosultak ellenszolgáltatásra adataiknak nyilvános közzétételéért. 

8. A Szervező felelőssége:
a Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni, ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.
A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igénnyel kapcsolatosan a nyereményjátékban való részvétel során, ami a nyereményjáték esetlegeshibáiból, hiányosságaiból adódhat. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a nyereményjáték időtartama alatt a játékot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

9. Egyéb rendelkezések:
Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményjáték szabályait be nem tartó vagy etikátlan módszerekkel pályázó játékosokat előzetes értesítés mellett kizárja a nyereményjátékból. A nyereményjátékkal kapcsolatban a jogi út az előzetes egyeztetés eredménytelensége esetén vehető igénybe.

Győr, 2018. augusztus 28.

Előjelentkezés

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

Elismeréseink
Megmutatjuk Tematikus városnéző sétáink és Élményprogramjaink szép elismeréseit, ami vendégeinknek, megrendelőinknek magas színvonalú szolgáltatás igénybevételének lehetőségét garantálja. Köszönjük!
Bővebben
Városnézések, kirándulások
Mi Győrben itthon vagyunk, mindent tudunk a városról, amit érdemes egy kiránduláson felfedezni! Szívesen kalauzoljuk a városunkba érkező vendégeket gyalogosan, autóbuszos városnézésen, hajón, tutajon.
Bővebben
Téli sétáink, programjaink
Itt összefoglaljuk a havi aktuális programokat, hogy ne vesszen el a keresgélésben oldalainkon. Bővebb információt a séta vagy a dátum kiválasztásával talál programunkról. Szeretettel várjuk!
Bővebben
5 éves az Angyalséta
Négy héttel karácsony előtt valami nagyon fontos dolog történik: egy angyal kék köpenybe öltözve leszáll az égből, hogy közelebb húzódjon az emberekhez. Győr angyalai várják adventkor!
Bővebben
Fotókiállítás és születésnapi találkozó
5 éves a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapata. Ebből az alkalomból születésnapi találkozóra és fotókiállításra invitáljuk vendégeinket.
Bővebben
Győr csodái fesztiválhangulatban
Hangolódjon velünk a szilveszterre Győr belvárosában! Húzza meg velünk a malac farkát ! Kellemes hangulatú séta idegenvezetőnkkel és meglepetések várják mielőtt felgyulladnak az esti fények.
Bővebben
Szilveszteri séta fesztiválhangulatban Győrben
Különös szilveszteri program. Sétáljon a sziveszteri bulira készülődő győri Belvárosban, ismerje meg a város legismertebb látnivalóit mielőtt a szerencsemalac farkát meghúzza!
Bővebben
Ajándékutalvány egy hangulatos sétára
Segítünk egy ötletes ajándék beszerzésében! Ajándékozzon élményt, vásároljon ajándékutalványt sétánkra! Ajánkutalványunkat a megrendelő igényei, az alkalom szerint készítjük el.
Bővebben
Sightseeing and programmes
Do you think that Győr is just a city? May be it is. But for us it is the centre of the world and we gladly present it to you. Look at our tours and get information about them.
Bővebben
Stadtbesichtigungen, Programme
„Wunder können jeden Tag geschehen, man muss nur bereit sein, sie zuzulassen." Auf dieser Tour werden die wichtigsten und schönsten Sehenswürdigkeiten von Győr vorgestellt.
Bővebben
Visite turistiche e programmi
Pensi che Győr sia solo una città tra le tante altre? Forse lo é. Ma per noi è il centro del mondo, e la presentiamo con piacere. Guarda i nostri tour e prenota ne uno!
Bővebben
Autóbuszos városnézés
Autóbusszal érkező csoportok számára kényelmes lehetőség a város megismerésére, egy átfogó kép kialakítására, a külső városrészek érintésével. Új utak, új élmények Győrben!
Bővebben
Hajós városnézések
Győr a folyók városa! Győződjön meg erről Ön is velünk! Egy órás hangulatos hajókázás a programunk, ami kiegészíthető városnézéssel, élményprogrammal. Így kellemesen ismerkedhet Győr történeteivel.
Bővebben
Gasztro-programok
Győr nemcsak a műemlékekben harmadik leggazdagabb város, hanem a fröccs városa is a Pannonhalmi Borvidék tőszomszédságában. Ismerkedjen velünk a borvidék falvaival, szőlőbirtokaival! BORongoljunk!
Bővebben
Mesés séták kicsiknek és nagyoknak Győrben
Győr látnivalókban, vonzó kulturális értékekben gazdag város, ahol az ország harmadik legértékesebb szent ereklyéjét és számos legendát őrzünk. Műemlékekben hazánk 3. leggazdagabb városa!
Bővebben
Városszeretők Társasjáték
Ismerkedjen Győr érdekességeivel, értékeivel játékosan! Vigye haza a városnéző túrák élményét és tegye próbára tudását egy társasjátékkal, ahol nem csak a tudás, hanem a szerencse is számít.
Bővebben