Séták és programok

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag

3. Győri Vízicsillag

A 3. Győri Vízicsillag városnéző vízitúra, a folyókhoz és a városhoz egyszerre kötődő, szabadidős-családi-vízi rendezvény. Szervezői Győr jobb megismerése céljából kiegészítő programokat javasolnak a rendezvény napján.

A GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok profi idegenvezető csapata városnéző sétákat, túrákat kínál az érdeklődőknek ezen a szeptemberi hétvégén. Gazdag programválasztékkal várja a folyók városába érkezőket már a Vízicsillag-túra megkezdése előtt. Érdekes városnéző séták, kerékpáros program és naplemente hajózás közül választhatnak szombaton és vasárnap.A túrát kísérő városnéző programjaink:

2023. szeptember 23. (szombat)

14:30-17:00 óra: RÁBARANGOLÁS - Vendégségben a múlt század szemtanújánál

Időutazásra indulunk idegenvezetőnkkel. Győr XIX. és XX. századi helyzete, a polgári város és a város első szállodájának története és titkai kerül sétánk fókuszába. Megnyílnak a zárt ajtók és mesél a ház vendégeinek. Ezen a napon a program egy különleges kávéházi beszélgetéssel zárul a Magyar Dráma Napja alkalmából. Vendégünk lesz Kisbakonyiné Hollósi Emese színháztörténész.

Jegyár: 4.000,-Ft (A program részvételi díja egy kávé, tea, üdítő elfogyasztását is tartalmazza.)

17:30-19:30 óra: Győr 7 csodája Ez egy felejthetetlen városnéző séta, ahol idegenvezetővel fedezheted fel Győr kulturális kincseit és lenyűgöző történelmi látnivalóit. A "Győr 7 csodája" tematikus séta során a város legfontosabb helyszíneire kalauzolunk és a látnivalókon keresztül bepillantást nyerhetsz a múltba és a jelenbe. A séta különlegessége, hogy a Városháza Dísztermét is megtekintjük és a Városháza tornyából is rátekintünk a városra.

Jegyár: 4.500,-Ft
Kedvezményes jegyár (diák, nyugdíjas): 3.500,-Ft

17:30-19:00 óra: Naplemente-túra - hajós városnézés

Ez egy látványos, kellemes és pihentető esti hajókázás idegenvezetővel, sok-sok színes történettel Győrről, a folyók városáról.

Jegyár: 6.000,-Ft (Minden résztvevő ajándékot kap.)

2023. szeptember 24. (vasárnap)

10:00-12:00 óra: Kerékpáros GYŐR-KÖR - kerékpáros körtúra

Ez egy különleges délelőtti ismerkedési lehetőség a folyók városával két keréken, a vízitúra útvonalának érintésével saját kerékpárral, idegenvezetővel, tour guide szettel a nagyobb élvezet érdekében. Gyűjtsetek impressziókat Győrről két keréken!

Jegyár: 4.500,- Ft/fő (tour guide szet használatával)

Családi ár: 1 felnőtt + 1 gyerek 14 éves korig: 6.000,-Ft

(Szükség esetén a kerékpárbérlésben segítünk.)

Figyelem! A programokra előzetes jegyvásárlással tudunk helyet biztosítani.

További információ a városnéző programokkal kapcsolatosan és bejelentkezés: idegenvezetes.gyor@gmail.com

Aki két programra jelentkezik be, az a GyereGyőrbe csapatának titkos győri tippjeit is megkapja ajándékba.

16:00 óra: a 3. Vízicsillag vízitúra kezdési időpontja

Szervező: https://www.gyorivizicsillag.hu/

Minden információ itt található a jelentkezésről és a programról.

Bejelentkezés a programra, regisztráció

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További ajánlataink

Irány Győr!
Sok vonzó úti cél csalogatja az embereket. Vajon Győr szerepel a tervek között? Mi biztosak vagyunk benne, aki idelátogat, sok élménnyel gazdagodhat. Szeressétek meg velünk Győrt!
Bővebben
11 évesek tematikus sétáink, élményprogramjaink
Vendégeink igényeihez igazodva, sok éves tapasztalatainkat felhasználva, olyan szolgáltatásokat kínálunk, ami hiány volt a város turisztikai kínálatában. Évről évre bővült a szolgáltatások palettája.
Bővebben
Győr gyerekszemmel
Nyáron, a Győrkőcfesztivál idején, a gyerekek veszik birtokba néhány napra a várost. Vajon mit kínál Győr Belvárosa a gyerekeknek az év többi napján? Mesélő helyszíneket, mesés történeteket!
Bővebben
Állati jó séta ÚJ SÉTA!
Most a vendégek segítségére lesz szükség, hogy az egykori Vadasparkból elcsatangolt állatokat összegyűjtsük Győr Belvárosában. Nem mindegyik érkezett meg az Állatkertbe. Keressük meg hova bújtak!
Bővebben
Hajós programok 2024-ben a Kék Tündér fedélzetén
Győr a folyók városa! Győződjön meg erről velünk! Fantasztikus hajós élményekre hívjuk! Élményprogramjainkon kellemesen ismerkedhet Győr szépségével a folyókról nézve, zöld, természeti értékeivel is.
Bővebben
Naplemente-túra a folyókon Győrben 2024-ben a Kék Tündér fedélzetén!
Luxus élményprogram a GyereGyőrbe csapat profi idegenvezetőivel. Naplemente a folyókon a folyók városában, elegáns, 12 személyes hajóval. Családias, közvetlen hangulat. Legyen VIP vendég nálunk!
Bővebben
Cégeknek ajánljuk
Szeretne megszabadulni a megszokott csapatépítő program vagy az évzáró party szervezésétől? Különleges, igényes helyszínt keres? Egészítse ki munkatársai programját városfelfedező programjainkkal!
Bővebben
Városnézések, kirándulások
Mi Győrben itthon vagyunk, mindent tudunk a városról, amit érdemes egy kiránduláson felfedezni! Szívesen kalauzoljuk vendégeinket gyalogosan, autóbuszos városnézésen, hajón, kerékpáron is.
Bővebben
Osztálykirándulások-Tábor programok 2024-ben is
Korosztályokhoz szabott történetek, kvízjátékok, felfedezőjátékok, látogatás izgalmas, rejtett helyeken és sok hasznos tipp az osztálykirándulások, táborok szervezéséhez. Szeressétek meg velünk Győrt!
Bővebben
Új utak, új élmények VIP Klub
Szereted a nem szokványos kulturális programokat? Vonzanak az új utak, új élmények? Hasonló érdeklődésűek társaságát keresed? Egy kis fizikai aktivitást is vállalsz? Szívesen sétálsz? Legyél klubtag!
Bővebben
Sightseeing and programmes
Do you think that Győr is just a city? May be it is. But for us it is the centre of the world and we gladly present it to you. Look at our tours and get information about them.
Bővebben
Stadtbesichtigungen, Programme
„Wunder können jeden Tag geschehen, man muss nur bereit sein, sie zuzulassen." Auf dieser Tour werden die wichtigsten und schönsten Sehenswürdigkeiten von Győr vorgestellt.
Bővebben
Visite turistiche e programmi
Pensi che Győr sia solo una città tra le tante altre? Forse lo é. Ma per noi è il centro del mondo, e la presentiamo con piacere. Guarda i nostri tour e prenota ne uno!
Bővebben
Nők a győri éjszakában - Boszorkányok, furcsaságok, pajzánságok történetei
A Nők győri történetei ezen a sétán a titkos történetek világába kalauzolják vendégeinket. Vajon mit tudhatunk meg a megváltozott női szerepekről az elmúlt évszázadok kevéssé ismert sztorijaiból?
Bővebben
Éjszakai kaland mesés történetekkel kicsiknek és nagyoknak
A 17.GYŐRKŐCFESZTIVÁL péntek éjszakáján kicselezzük az álomport hintő angyalokat és elszökünk a győri éjszakába a szellő szárnyán! Kicsikkel és nagyokkal kalandozunk és meséljük végig a Belvárost.
Bővebben
1 csepp Itália
Megfordítjuk az utazások irányát az Utazások tere eseményen. "Teret adunk az utazásoknak" anélkül, hogy Olaszországba utaznánk és mesélünk azokról a kapcsolatokról, amelyek Itáliához köthetők Győrben.
Bővebben
Győr 7 csodája by night
Kíváncsi a csodákra, amelyek Győr városának különleges értékeihez, látnivalóihoz kapcsolódnak? Idegenvezetőnk egy hangulatos esti sétán vezeti el a "csodák világába". Ismerje meg Győrt másképpen!
Bővebben
Szent László nyomában Győrben
Hazánk harmadik legjelentősebb szakrális ereklyéjét, a Szent László Hermát a győri Székesegyházban őrizzük több mint 400 éve. Szent László tisztelete nagy hagyományokra tekint vissza Győrben.
Bővebben