Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag 3. Győri Vízicsillag

3. Győri Vízicsillag

A 3. Győri Vízicsillag városnéző vízitúra, a folyókhoz és a városhoz egyszerre kötődő, szabadidős-családi-vízi rendezvény. Szervezői Győr jobb megismerése céljából kiegészítő programokat javasolnak a rendezvény napján.

A GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok profi idegenvezető csapata városnéző sétákat, túrákat kínál az érdeklődőknek ezen a szeptemberi hétvégén. Gazdag programválasztékkal várja a folyók városába érkezőket már a Vízicsillag-túra megkezdése előtt. Érdekes városnéző séták, kerékpáros program és naplemente hajózás közül választhatnak szombaton és vasárnap.A túrát kísérő városnéző programjaink:

2023. szeptember 23. (szombat)

14:30-17:00 óra: RÁBARANGOLÁS - Vendégségben a múlt század szemtanújánál

Időutazásra indulunk idegenvezetőnkkel. Győr XIX. és XX. századi helyzete, a polgári város és a város első szállodájának története és titkai kerül sétánk fókuszába. Megnyílnak a zárt ajtók és mesél a ház vendégeinek. Ezen a napon a program egy különleges kávéházi beszélgetéssel zárul a Magyar Dráma Napja alkalmából. Vendégünk lesz Kisbakonyiné Hollósi Emese színháztörténész.

Jegyár: 4.000,-Ft (A program részvételi díja egy kávé, tea, üdítő elfogyasztását is tartalmazza.)

17:30-19:30 óra: Győr 7 csodája Ez egy felejthetetlen városnéző séta, ahol idegenvezetővel fedezheted fel Győr kulturális kincseit és lenyűgöző történelmi látnivalóit. A "Győr 7 csodája" tematikus séta során a város legfontosabb helyszíneire kalauzolunk és a látnivalókon keresztül bepillantást nyerhetsz a múltba és a jelenbe. A séta különlegessége, hogy a Városháza Dísztermét is megtekintjük és a Városháza tornyából is rátekintünk a városra.

Jegyár: 4.500,-Ft
Kedvezményes jegyár (diák, nyugdíjas): 3.500,-Ft

17:30-19:00 óra: Naplemente-túra - hajós városnézés

Ez egy látványos, kellemes és pihentető esti hajókázás idegenvezetővel, sok-sok színes történettel Győrről, a folyók városáról.

Jegyár: 6.000,-Ft (Minden résztvevő ajándékot kap.)

2023. szeptember 24. (vasárnap)

10:00-12:00 óra: Kerékpáros GYŐR-KÖR - kerékpáros körtúra

Ez egy különleges délelőtti ismerkedési lehetőség a folyók városával két keréken, a vízitúra útvonalának érintésével saját kerékpárral, idegenvezetővel, tour guide szettel a nagyobb élvezet érdekében. Gyűjtsetek impressziókat Győrről két keréken!

Jegyár: 4.500,- Ft/fő (tour guide szet használatával)

Családi ár: 1 felnőtt + 1 gyerek 14 éves korig: 6.000,-Ft

(Szükség esetén a kerékpárbérlésben segítünk.)

Figyelem! A programokra előzetes jegyvásárlással tudunk helyet biztosítani.

További információ a városnéző programokkal kapcsolatosan és bejelentkezés: idegenvezetes.gyor@gmail.com

Aki két programra jelentkezik be, az a GyereGyőrbe csapatának titkos győri tippjeit is megkapja ajándékba.

16:00 óra: a 3. Vízicsillag vízitúra kezdési időpontja

Szervező: https://www.gyorivizicsillag.hu/

Minden információ itt található a jelentkezésről és a programról.

Bejelentkezés a programra, regisztráció

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

Irány Győr!
Sok vonzó úti cél csalogatja az embereket. Vajon Győr szerepel a tervek között? Mi biztosak vagyunk benne, aki idelátogat, sok élménnyel gazdagodhat. Szeressétek meg velünk Győrt!
Bővebben
10 évesek lettünk
Vendégeink igényeihez igazodva, sok éves tapasztalatainkat felhasználva, olyan szolgáltatásokat kínálunk, ami hiány volt a város turisztikai kínálatában. Évről évre bővült a szolgáltatások palettája.
Bővebben
Új utak, új élmények VIP Klub
Szereted a nem szokványos kulturális programokat? Vonzanak az új utak, új élmények? Hasonló érdeklődésűek társaságát keresed? Egy kis fizikai aktivitást is vállalsz? Szívesen sétálsz? Legyél klubtag!
Bővebben
Városnézések, kirándulások
Mi Győrben itthon vagyunk, mindent tudunk a városról, amit érdemes egy kiránduláson felfedezni! Szívesen kalauzoljuk vendégeinket gyalogosan, autóbuszos városnézésen, hajón, kerékpáron is.
Bővebben
Turizmus Világnapja 2023.
Minden év szeptember 27-én ünnepeljük a Turizmus Világnapját, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a turizmus fontosságára, kulturális, társadalmi és gazdasági szerepére. Ünnepelj velünk!
Bővebben
Naplemente-túra a folyókon Győrben 2023-ban is!
Kis létszámú élményprogram, családias, közvetlen hangulat, a naplemente fényei a folyókon a folyók városában hangulatos idegenvezetéssel, kényelmes, elegáns kishajóval.
Bővebben
Győr a folyók városa - hajós városnézés
Győr a folyók városa. Szépségeit, sokszínűségét érdemes idegenvezetőnkkel megnézni a folyók felől egy hajón ringatózva. Ez a nyár egyik legkedveltebb programja! Szeressétek meg velünk Győrt!
Bővebben
Őszi színek és fények a folyókról ÚJ!
Kellemesnek ígérkező őszi napokon nem kell lemondani a hajózás élményéről a folyók városában! Idegenvezetőnk színes történetekkel mutatja be Győr sokszínűségét egy kellemes hajós városnézésen.
Bővebben
Mihály-napi barangoló
Szent Mihály ünnepe elsősorban győzelmi ünnep, a Jó győzelme a Gonosz felett. Városunk történetét mégis megpecsételte évszázadokkal ezelőtt szeptember 29. napja.
Bővebben
Győr 7 csodája
Győr Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa. Értékeinek sokszínűsége, csodás történetei vonzóvá teszik a látogatók számára. Vajon igazi csodák helyszíne is a város? Sétánkon kiderül.
Bővebben
Kerékpáros GYŐR-KÖR - Impressziók Győrről két keréken
Győr látnivalókban gazdag belvárosán kívül érdemes a külső városrészeket is felkeresni, értékeiket felfedezni. Kerékpáros városnézésünkön ezeket a városrészeket és a hangulatos folyópartokat járjuk be
Bővebben
Fröccs-túra a fröccs városában
2015. októbere óta hungarikum a fröccs. Ezen a napon a fröccs "születésnapja" alkalmából sétálunk, a spritzer győri történeteiről mesélünk és kóstolgatunk is. Reméljük mindenki jó szájízzel tér haza!
Bővebben
RÁBARANGOLÁS-Vendégségben a múlt század szemtanújánál
Időutazásra indulunk. Győr XIX. és XX. századi helyzete, a polgári város és a város első szállodájának története és titkai kerül sétánk fókuszába. Megnyílnak a zárt ajtók és mesél a ház vendégeinek.
Bővebben
Osztálykirándulások-Tábor programok
Korosztályokhoz szabott történetek, kvízjátékok, felfedezőjátékok, látogatás izgalmas, rejtett helyeken és sok hasznos tipp az osztálykirándulások, táborok szervezéséhez. Szeressétek meg velünk Győrt!
Bővebben
Cégeknek ajánljuk
Szeretne megszabadulni a megszokott csapatépítő program vagy az évzáró party szervezésétől? Különleges, igényes helyszínt keres? Egészítse ki munkatársai programját városfelfedező programjainkkal!
Bővebben
Sétajegy vagy idegenvezető ajándékba
Elegáns személyre szóló élményajándékot kínálunk minden alkalomra! Személyre vagy alkalomra szabott dizájn és extra szolgáltatások is rendelhetőek. Szívesen segítünk élményre váltani az ajándékot.
Bővebben
Sightseeing and programmes
Do you think that Győr is just a city? May be it is. But for us it is the centre of the world and we gladly present it to you. Look at our tours and get information about them.
Bővebben
Stadtbesichtigungen, Programme
„Wunder können jeden Tag geschehen, man muss nur bereit sein, sie zuzulassen." Auf dieser Tour werden die wichtigsten und schönsten Sehenswürdigkeiten von Győr vorgestellt.
Bővebben
Visite turistiche e programmi
Pensi che Győr sia solo una città tra le tante altre? Forse lo é. Ma per noi è il centro del mondo, e la presentiamo con piacere. Guarda i nostri tour e prenota ne uno!
Bővebben
1 csepp Itália
Megfordítjuk az utazások irányát az Utazások tere eseményen. "Teret adunk az utazásoknak" anélkül, hogy Olaszországba utaznánk és mesélünk azokról a kapcsolatokról, amelyek Itáliához köthetők Győrben.
Bővebben