Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

2. Győri Vízicsillag 2. Győri Vízicsillag 2. Győri Vízicsillag 2. Győri Vízicsillag 2. Győri Vízicsillag 2. Győri Vízicsillag

2. Győri Vízicsillag

A 2. Győri Vízicsillag városnéző vízitúra, a folyókhoz és a városhoz egyszerre kötődő, szabadidős-családi-vízi rendezvény szervezői Győr jobb megismerése céljából kiegészítő programokat javasolnak a rendezvény napján.

A GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok városnéző illetve városfelfedező élményprogramokat kínál a résztvevőknek, családoknak ezen a hétvégén.

A vízitúra időpontja: 2022. szeptember 10., szombat, kezdete: 16:00 óra

Jelentkezés: https://www.gyorivizicsillag.hu/jelentkezes/egyseg-adatok

Városnéző programjaink:

A Vízicsillag résztvevői számára a programok kedvezményes áron vehetők igénybe. A kedvezményes árak érvényesítése a benevezés vagy a rajtszám fényképes igazolása alapján lehetséges.

2022. szeptember 9. (péntek)

17:00-19:00 óra: Győr 7 csodája séta a Püspökvár kilátótornyának látogatásával: 3.000,- Ft+ belépő

18:00-19:30 óra: Naplemente-túra-hajós városnézés idegenvezetővel: 6.000,-Ft Minden résztvevő ajándékot kap.

2022. szeptember 10. (szombat)

10:00-12:00 óra: Legendák és igaz történetek (városnéző séta idegenvezetővel, sok-sok érdekes történettel és felfedezőjáték Győr belvárosában): 3.000,- Ft

10:00-12:00 óra: GYŐR-KÖR - kerékpáros körtúra (ismerkedés a folyók városával két keréken, a vízitúra útvonalának érintésével) saját kerékpárral, idegenvezetővel, tourguide szettel a nagyobb élvezet érdekében: 3.500,- Ft

(Szükség esetén a kerékpárbérlésben segítünk.)

További információ: idegenvezetes.gyor@gmail.com

Bejelentkezés a programra, regisztráció

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

10 évesek leszünk
Vendégeink igényeihez igazodva, sok éves tapasztalatainkat felhasználva, olyan szolgáltatásokat kínálunk, ami hiány volt a város turisztikai kínálatában. Évről évre bővült a szolgáltatások palettája.
Bővebben
Városnézések, kirándulások
Mi Győrben itthon vagyunk, mindent tudunk a városról, amit érdemes egy kiránduláson felfedezni! Szívesen kalauzoljuk vendégeinket gyalogosan, autóbuszos városnézésen, hajón, kerékpáron is.
Bővebben
Cégeknek ajánljuk
Szeretne megszabadulni a megszokott csapatépítő program vagy az évzáró party szervezésétől? Különleges, igényes helyszínt keres? Egészítse ki munkatársai programját városfelfedező programjainkkal!
Bővebben
ÚJ! Nők a győri éjszakában- Boszorkányok, furcsaságok, pajzánságok történetei
A Nők győri történetei ezen a sétán a titkos történetek világába kalauzolják vendégeinket. Vajon mit tudhatunk meg a megváltozott női szerepekről az elmúlt évszázadok kevéssé ismert sztorijaiból?
Bővebben
Kerékpáros GYŐRKÖR - Impressziók Győrről két keréken
Győr látnivalókban gazdag belvárosán kívül érdemes a külső városrészeket is felkeresni, értékeiket felfedezni. Kerékpáros városnézésünkön ezeket a városrészeket és a hangulatos folyópartokat járjuk be
Bővebben
Egy csepp Itália Győrben
Győr történetében időről időre megjelentek az olasz építőmesterek, kereskedők, művészek, egy kis fuvallat az olasz életérzésből és temperamentumból. Vajon hogy őrzi városunk ezeket az emlékeket?
Bővebben
Hajós városnézések 2022-ben
Győr a folyók városa! Győződjön meg erről Ön is velünk! Hangulatos hajókázás programok, amelyek kiegészíthetőek városnéző sétákkal, élményprogramokkal. Így kellemesen ismerkedhet Győr történeteivel.
Bővebben
Naplemente-túra a folyókon Győrben
Kis létszámú élményprogram, családias, közvetlen hangulat, a naplemente fényei a folyókon a folyók városában hangulatos idegenvezetéssel, kényelmes, elegáns kishajóval.
Bővebben
Győr 7 csodája
Győr Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa. Értékeinek sokszínűsége, csodás történetei vonzóvá teszik a látogatók számára. Vajon igazi csodák helyszíne is a város? Sétánkon kiderül.
Bővebben
Legendák és igaz történetek
Ismerkedjen Győrrel izgalmas és rejtélyes történetein keresztül. Nem a megszokott városnéző útvonalon sétálunk. Új utakat választottunk, új élményeket kínálunk. Időnként szakértő vendéggel várjuk.
Bővebben
Sétajegy vagy idegenvezető ajándékba
Elegáns személyre szóló élményajándékot kínálunk minden alkalomra! Személyre vagy alkalomra szabott dizájn és extra szolgáltatások is rendelhetőek. Szívesen segítünk élményre váltani az ajándékot.
Bővebben
Ajándékozz élményt, privát programot!
Nagyon sok ötletünk van arra, hogyan varázsolj élményprogramot családod, barátaid, vendégeid számára! Csukd be a szemed egy pillanatra és képzeld el, hogy nem kell ajándékok után szaladgálni!
Bővebben
Osztálykirándulások-Tábor programok
Korosztályokhoz szabott történetek, kvízjátékok, felfedezőjátékok, látogatás izgalmas, rejtett helyeken és sok hasznos tipp az osztálykirándulások, táborok szervezéséhez. Szeressétek meg velünk Győrt!
Bővebben
Sightseeing and programmes
Do you think that Győr is just a city? May be it is. But for us it is the centre of the world and we gladly present it to you. Look at our tours and get information about them.
Bővebben
Stadtbesichtigungen, Programme
„Wunder können jeden Tag geschehen, man muss nur bereit sein, sie zuzulassen." Auf dieser Tour werden die wichtigsten und schönsten Sehenswürdigkeiten von Győr vorgestellt.
Bővebben
Visite turistiche e programmi
Pensi che Győr sia solo una città tra le tante altre? Forse lo é. Ma per noi è il centro del mondo, e la presentiamo con piacere. Guarda i nostri tour e prenota ne uno!
Bővebben
Autóbuszos városnézés
Autóbusszal érkező csoportok számára kényelmes lehetőség a város megismerésére, egy átfogó kép kialakítására, a külső városrészek érintésével. Új utak, új élmények Győrben!
Bővebben