Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Múzeumok Őszi Fesztiválján Múzeumok Őszi Fesztiválján

Múzeumok Őszi Fesztiválján


Győr Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa. 1989-ben a műemlékek helyreállításáért az Európa Nostra-díjat érdemeltelte ki, szakrális központ.

A belváros épületei számos érdekes személy tartózkodási helyéül szolgáltak és építészeti alkotásként is figyelemre méltóak, ugyanakkor érdemes a külső városrészeket is felkeresni, amihez a legalkalmasabb közlekedési eszköz egy kerékpár lehet.

A programon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció a múzeum megadott e-mail címén lehetséges: mof.romer.gyor@gmail.com


További részletek a Rómer Floris Múzeum oldalán találhatóak.

Találkozás: Szent Imre templom
Szervező: Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Idegenvezető: Kauker BálintTalálkozási pontok

Előjelentkezés

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

KattinTúra
Kellemes hangulatú fotóséta Győrben, a város legvonzóbb helyein. Történetek a városról és számos kattintás… "Új utak, új élmények!"
Bővebben
Kétkerekű tekergő
Győr látnivalókban gazdag belvárosán kívül érdemes a külső városrészeket is felkeresni, értékeiket felfedezni. Erre remek lehetőséget kínálnak a kerékpáros városnéző programok.
Bővebben
Fotóséta Győrben
Megmutatjuk a város látnivalóit úgy, hogy büszke lehet majd fotóalbumára! Parkok, vízpartok romantikája, paloták, lakóházak izgalmas részletei, terek, műemlékek, modern épületek, mélység, magasság...
Bővebben
Hajós városnézések
Győr a folyók városa! Győződjön meg erről Ön is velünk! Egy órás hangulatos hajókázás a programunk, ami kiegészíthető városnézéssel, élményprogrammal. Így kellemesen ismerkedhet Győr történeteivel.
Bővebben
Mesés séták kicsiknek és nagyoknak Győrben
Gyertek Győrbe! Számtalan tippünk van arra, hogyan fedezzétek fel e csodás város lenyűgöző helyeit és jó néhány izgalmas történetet, legendát is megismerhettek közben. Klassz program lesz!
Bővebben