Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Múzeumok Őszi Fesztiválján Múzeumok Őszi Fesztiválján

Múzeumok Őszi Fesztiválján


Győr Magyarország műemlékekben harmadik leggazdagabb városa. 1989-ben a műemlékek helyreállításáért az Európa Nostra-díjat érdemeltelte ki, szakrális központ.

A belváros épületei számos érdekes személy tartózkodási helyéül szolgáltak és építészeti alkotásként is figyelemre méltóak, ugyanakkor érdemes a külső városrészeket is felkeresni, amihez a legalkalmasabb közlekedési eszköz egy kerékpár lehet.

A programon való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztráció a múzeum megadott e-mail címén lehetséges: mof.romer.gyor@gmail.com


További részletek a Rómer Floris Múzeum oldalán találhatóak.

Találkozás: Szent Imre templom
Szervező: Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum
Múzeumok Őszi Fesztiválja
Idegenvezető: Kauker BálintTalálkozási pontok

Előjelentkezés

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

KattinTúra
Kellemes hangulatú fotóséta Győrben, a város legvonzóbb helyein. Történetek a városról és számos kattintás… "Új utak, új élmények!"
Bővebben
Kétkerekű tekergő
Győr látnivalókban gazdag belvárosán kívül érdemes a külső városrészeket is felkeresni, értékeiket felfedezni. Erre remek lehetőséget kínálnak a kerékpáros városnéző programok.
Bővebben
Fotóséta Győrben
Megmutatjuk a város látnivalóit úgy, hogy büszke lehet majd fotóalbumára! Parkok, vízpartok romantikája, paloták, lakóházak izgalmas részletei, terek, műemlékek, modern épületek, mélység, magasság...
Bővebben
Hajós városnézések
Győr a folyók városa! Győződjön meg erről Ön is velünk! Egy órás hangulatos hajókázás a programunk, ami kiegészíthető városnézéssel, élményprogrammal. Így kellemesen ismerkedhet Győr történeteivel.
Bővebben
Mesés séták kicsiknek és nagyoknak Győrben
Győr látnivalókban, vonzó kulturális értékekben gazdag város, ahol az ország harmadik legértékesebb szent ereklyéjét és számos legendát őrzünk. Műemlékekben hazánk 3. leggazdagabb városa!
Bővebben