Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Irány Győr zöld szigete! ÚJ! Irány Győr zöld szigete! ÚJ! Irány Győr zöld szigete! ÚJ!

Irány Győr zöld szigete! ÚJ!


A
új programja:

A Szigetköz, egy varázslatos természeti környezet közelsége, valamint Győr folyói hozzájárulnak ahhoz, hogy egy sokszínű város különlegességét, a folyók kékjét és az erdők, vízparti tájak zöldjét egy hajókázáson mutassuk meg. Egy órás családias hangulatú program idegenvezetőnkkel, sok-sok történet és pihentető nézelődés várja a folyók és a természet szerelmeseit ezen a programon.

Részvétel a programokon csak előzetes jegyvásárlással lehetséges!

A program ára idegenvezetéssel: 4.000,- Ft/fő

Az előzetesen foglalt helyeket, a foglalás dátumától a visszaigazolásban megadott fizetési határidőig tudjuk fenntartani. Ezt követően a rendszerből törlődik az előfoglalás.

A programváltozás jogát tőlünk kivülálló okok miatt fenntartjuk,
erről vendégeinket értesítjük és az átjelentkezés lehetőségét biztosítjuk.

Következő időpontok:

2023. június 18. 11:00-12:00 óra


Találkozási pontok

Bejelentkezés a programra, regisztráció

Amennyiben igénybevenné idegenvezetői szolgáltatásunkat, kérjük jelentkezzen városnéző sétánkra.
Jelentkezem a városnéző túrára

További városnéző ajánlataink

Kerékpáros GYŐRKÖR - Impressziók Győrről két keréken
Győr látnivalókban gazdag belvárosán kívül érdemes a külső városrészeket is felkeresni, értékeiket felfedezni. Kerékpáros városnézésünkön ezeket a városrészeket és a hangulatos folyópartokat járjuk be
Bővebben
KattinTúra
Kellemes hangulatú fotóséta Győrben, a város legvonzóbb helyein. Történetek a városról és számos kattintás… "Új utak, új élmények!"
Bővebben
Fotóséta Győrben
Megmutatjuk a város látnivalóit úgy, hogy büszke lehet majd fotóalbumára! Parkok, vízpartok romantikája, paloták, lakóházak izgalmas részletei, terek, műemlékek, modern épületek, mélység, magasság...
Bővebben
Hajós sziget-túra a folyók városában ÚJ!
Győr több mint egy város! Nemcsak hangulatos belvárosa, hanem a térség látnivalói is vonzzák a látogatókat. Vajon érdemes kihagyni egy hajós programot a folyók városában? Szerintünk semmiképpen!
Bővebben
Mesés séták kicsiknek és nagyoknak Győrben
Gyertek Győrbe! Számtalan tippünk van arra, hogyan fedezzétek fel e csodás város lenyűgöző helyeit és jó néhány izgalmas történetet, legendát is megismerhettek közben. Klassz program lesz!
Bővebben