Idegenvezetőink

Ismerkedjen meg idegenvezetőinkkel

Tibor
Tibor
Idegenvezető (magyar, német, szlovák)

Tibor

Győrhöz 1992 óta kötődöm, amikor elkezdtem teológiai tanulmányaimat a Hittudományi Főiskolán. Tanulmányaim elvégzése után katolikus papként szolgáltam 22 éven át. Ebből két évtizedet a lébényi évek tettek ki. A helyi római katolikus templom Magyarország legjelentősebb román kori emlékei közé tartozik. Így csöppentem a turizmusba, szolgáltatói oldalról, utazni mindig is szerettem. Fiatal korom óta keresem a világban a szépet, az ember alkotta művészi csodákat, melyek egyszerre jelentenek feltöltődést és inspirációt számomra.

Idegenvezetői képesítést szereztem, hogy minél színvonalasabban gondoskodhassak az Árpád-kori templomhoz érkező látogatók fogadásáról. Ennek gyümölcse a Szent Jakab Látogatóközpont, melyben egy elkötelezett csapattal dolgozhattam. Közös munkánk eredményeképpen az elmúlt év során 10 ezer vendég látogatta meg Lébényben a templomot, vagy vett részt a Látogatóközpont programjain. Győrt közel három évtizede otthonomnak tekintem. Mindig lenyűgözött műemlékekben gazdag belvárosával és folyóival. Kedvenc időtöltésem a belvárosi épületek homlokzatainak fürkészése és a folyópartokon való „végtelen" séta. A város pezsgő kulturális életével, fesztiváljaival, sportvilágával egyre több vendéget csábít magához. Idegenvezetőként szeretnék részese lenni ennek a színes forgatagnak, és a Gyere Győrbe csapatának aktív tagjaként erősíteni a helyi turisztikai kínálatot.  

Szakmai képzettség:
1997 Katolikus hitoktató - Római Katolikus Hittudományi Főiskola Győr
1999 Katolikus teológus - Pontificia Universitas Lateranensis Róma
2013 Idegenvezető szakképesítés - 2007 Kapos Felnőttképző Kft., Budapest  

Nyelvismeret
Szlovák középfok
Német középfok
Angol alapfok

További idegenvezetőink

Éva
Ügyvezető, idegenvezető (magyar, német)
Több mint 30 éve tevékenykedem a turizmusban.Az Original Balance Kft. ügyvezetőjeként színvonalas vezetéseket nyújtó idegenvezető csapatot építek. Célunk, minél több "gyöngyöt szórni" vendégeink elé..
Bálint
Idegenvezető (magyar, német, francia)
Szívügyemnek tekintem Győr nevezetességeinek, értékeinek minél szélesebb körben történő élményszerű megismertetését.
Anikó
Idegenvezető (magyar, német)
Mindenki számára szeretnék igaz(i)-gyöngyöket bemutatni, átadni, amelyeknek birtoklása által „gazdagabbá", derűsebbé válhatnak. Jó érzés látni az érdeklődő szemek csillogását.
Eszter
Idegenvezető (magyar, angol)
Bízom abban, hogy ma, a XXI. század hajnalán segítségünkkel egy lélegzetelállítóan gyönyörű barokk belvárost, illetve egy nagy léptékben fejlődő nagyvárost ismerhetnek meg vendégeink és a győriek.
Szilvia
idegenvezető (olasz, angol, magyar)
...
Dániel
Fotográfus, kulturális rendezvényszervező, közművelődési szakember
Fotográfusként a KattinTúra programjának vagyok a kísérője, arra törekszem, hogy jó fényeket, emlékezetes pillanatokat és helyszíneket tudjunk vendégeinkkel megörökíteni, beszélgetés sorozatot vezetek