Idegenvezetőink

Ismerkedjen meg idegenvezetőinkkel

Eszter

Győriként a 60-as évek közepétől tanúja lehetek annak, hogy hogyan alakul át egy jelentős ipari központ egy sokszínű kulturális, sport és szórakozási igényeket kielégítő várossá.

1971 óta idegenvezetőként pedig módomban áll az idelátogató turistáknak mindezt szemléletesen be is mutatni.

1975 óta tanárként angol és német nyelvet tanítok, mely során az idegen nyelv tanítása mellett különösen fontosnak tartom, hogy tanítványaim megismerkedjenek az adott ország kulturális és turisztikai értékeivel is.

1985 óta oktatóként veszek részt idegenvezetők angol nyelvű képzésében.

Bízom abban, hogy ma, a XXI. század hajnalán segítségünkkel egy lélegzetelállítóan gyönyörű barokk belvárost, illetve egy nagy léptékben fejlődő nagyvárost ismerhetnek meg az érdeklődő győriek és a világ minden tájáról ideérkező vendégek.

Tanulmányok:

1969-75: JATE-BTK - angol-német szak

1974/75: Humboldt-Universität zu Berlin - germanisztika

1984/85: Manchester University - angol szak

1971/72: idegenvezetői kurzus és vizsga

Idegen nyelvek: angol, német

További idegenvezetőink

Éva
Ügyvezető, idegenvezető (magyar, német)
Lassan 40 éve tevékenykedem a turizmusban.Az Original Balance Kft. ügyvezetőjeként színvonalas vezetéseket nyújtó idegenvezető csapatot építek. Célunk, minél több "gyöngyöt szórni" vendégeink elé.
Bálint
Idegenvezető (magyar, német, francia)
Szívügyemnek tekintem Győr nevezetességeinek, értékeinek minél szélesebb körben történő élményszerű megismertetését.
Szilvia
idegenvezető (olasz, angol, magyar)
...
Anikó
Idegenvezető (magyar, német)
Mindenki számára szeretnék igaz(i)-gyöngyöket bemutatni, átadni, amelyeknek birtoklása által „gazdagabbá", derűsebbé válhatnak. Jó érzés látni az érdeklődő szemek csillogását.
Dániel
Fotográfus, kulturális rendezvényszervező, közművelődési szakember
Fotográfusként a KattinTúra programjának vagyok a kísérője, arra törekszem, hogy jó fényeket, emlékezetes pillanatokat és helyszíneket tudjunk vendégeinkkel megörökíteni, beszélgetés sorozatot vezetek
József
Idegenvezető (magyar)
Az idegenvezetéssel szabadidőmben foglalkozom. Örömet jelent számomra szép városunk bemutatása. Szívesen tevékenykedek a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok csapatában.