Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

A barokk belváros mesélő házai fesztiválhangulatban A barokk belváros mesélő házai fesztiválhangulatban A barokk belváros mesélő házai fesztiválhangulatban A barokk belváros mesélő házai fesztiválhangulatban A barokk belváros mesélő házai fesztiválhangulatban A barokk belváros mesélő házai fesztiválhangulatban

A barokk belváros mesélő házai fesztiválhangulatban

Győr Magyarország harmadik leggazdagabb városa  műemlékekben. 1989-ben Európa-díjjal tüntették ki a műemlékek helyreállításában elért eredményeiért.
Ennek a sétának Győr barokk Belvárosa, különös történetű lakóházai, középületei, palotái a témája. Fel a fejjel és nézzük miről mesélnek a házak emléktáblái, építészeti érdekességei, cégérei.

Kényelmes séta nem a megszokott városnézések útvonalán, ahol a város rejtett szépségeit is megmutatjuk vendégeinknek!

Ébred a város. Kis várostörténeti barangolásra indulunk. Fel a fejjel és nézzük miről mesélnek a házak emléktáblái, építészeti érdekességei, cégérei.

Keressük meg együtt Győr barokk belvárosának beszédes épületeit!

.A Barokk Esküvő fesztiválsétája: A barokk belváros mesélő házai fesztiválhangulatban
2017. augusztus 13. 10.00-11.30 óra
Idegenvezető: Husz Anikó

A séta a fesztivál alkalmából, a Győri Művészeti és Fesztiválközpont jóvoltából ingyenes.Találkozási pontok

Információk

50

Előjelentkezés

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

Mária Terézia nyomában a barokk Győrben
300 évvel ezelőtt 1717. május 13-án született Mária Terézia, az egyetlen valóban uralkodó nő, tevékeny, erős kezű asszony a magyar trónon. Uralkodásának hatása és kapcsolata Győr életével jelentős.
Bővebben
Angyalséta
Négy héttel karácsony előtt valami nagyon fontos dolog történik: egy angyal kék köpenybe öltözve leszáll az égből, hogy közelebb húzódjon az emberekhez. Győr angyalai várják adventkor!
Bővebben
Szentek nyomában az ARS SACRA Fesztivál alkalmából
Győr gyönyörű barokk belvárosában vezetett tematikus sétánkon köztéri szobrok és templomok érintésével szentek történeteivel ismertetjük meg az érdeklődőket az Ars Sacra Fesztivál alkalmából.
Bővebben