Városnéző sétáink

Győr gyöngyszemeivel ismertetjük meg vendégeinket városnéző sétáinkon

Gúnárvárosból Egyetemi város Gúnárvárosból Egyetemi város Gúnárvárosból Egyetemi város Gúnárvárosból Egyetemi város

Gúnárvárosból Egyetemi város

Révfalu nemcsak Győr kertvárosa, de a Szigetköz kapuja is. A belvárostól a Mosoni-Duna választja el, de ma már három híd is összeköti a nagyvárossal.

Révfaluban, az egykori Gúnárvárosban Duna parti séta, érdekes, régi, szájról-szájra terjedő történetek, különleges épületek, virágos kertek, szebbnél-szebb, emlékművekkel díszített parkok, és nem utolsó sorban a XXI. század egyeteme vár bennünket.

Sétánk során többek között megtekintjük a Kálóczy téren a XVIII. században épült Szentháromság templomot, a Rónay Jácint utcában a Tulipános Iskolát, az Ady Endre utca sarkán az egykori Csermák házat. Közben történeteket hallgatunk meg a II. világháborúban bombatalálatot ért Dózsa rakpart egykori házairól, az 1954-es árvíz sújtotta utcákról.

Végül sétálunk a Széchenyi Egyetem modern épületei között, hogy ne csak a múltat idézzük, de ismerjük meg a városrész jövőjét is. A séta során meglátogatjuk az Egyetem könyvtárát is.


Következő időpont:

2018. szeptember 15. 10.00-12.00 óra

Technikai okok miatt egy későbbi időpontban kerül sorra ez a programunk.


Részvételi díj: 2.500,- Ft/fő
Klubár, diák, nyugdíjas: 2.000,- Ft/fő


Találkozási pontok

Információk

15.00-17.00
40

Előjelentkezés

Az összes hely betelt, jelentkezés nem lehetséges.

További városnéző ajánlataink

Játékszabályzat
Játékszabályzat a GyereGyőrbe Városnézések Facebook oldalán meghirdetett "5 évesek a GyereGyőrbe Tematikus városnéző séták és élményprogramok" születésnapi fotós nyereményjátékhoz
Bővebben
Elismeréseink
Megmutatjuk Tematikus városnéző sétáink és Élményprogramjaink szép elismeréseit, ami vendégeinknek, megrendelőinknek magas színvonalú szolgáltatás igénybevételének lehetőségét garantálja. Köszönjük!
Bővebben
Városnézések, kirándulások
Mi Győrben itthon vagyunk, mindent tudunk a városról, amit érdemes egy kiránduláson felfedezni! Szívesen kalauzoljuk a városunkba érkező vendégeket gyalogosan, autóbuszos városnézésen, hajón, tutajon.
Bővebben
Szeptemberi sétáink, programjaink
Itt összefoglaljuk a havi aktuális programokat, hogy ne vesszen el a keresgélésben oldalainkon. Bővebb információt a séta vagy a dátum kiválasztásával talál programunkról. Szeretettel várjuk!
Bővebben
Mihály-napi barangoló
Szent Mihály ünnepe elsősorban győzelmi ünnep, a Jó győzelme a Gonosz felett. Városunk történetét mégis megpecsételte évszázadokkal ezelőtt szeptember 29. napja.
Bővebben
Hajós városnézések
Győr a folyók városa! Győződjön meg erről Ön is velünk! Egy órás hangulatos hajókázás a programunk, ami kiegészíthető városnézéssel, élményprogrammal. Így kellemesen ismerkedhet Győr történeteivel.
Bővebben
Szent László és az égi jel az ARS SACRA Fesztivál alkalmából
Győr gyönyörű barokk belvárosában vezetett tematikus sétánkon köztéri szobrok és templomok érintésével szentek történeteivel ismertetjük meg az érdeklődőket az Ars Sacra Fesztivál alkalmából.
Bővebben
Sightseeing and programmes
Do you think that Győr is just a city? May be it is. But for us it is the centre of the world and we gladly present it to you. Look at our tours and get information about them.
Bővebben
Stadtbesichtigungen, Programme
„Wunder können jeden Tag geschehen, man muss nur bereit sein, sie zuzulassen." Auf dieser Tour werden die wichtigsten und schönsten Sehenswürdigkeiten von Győr vorgestellt.
Bővebben
Visite turistiche e programmi
Pensi che Győr sia solo una città tra le tante altre? Forse lo é. Ma per noi è il centro del mondo, e la presentiamo con piacere. Guarda i nostri tour e prenota ne uno!
Bővebben
Gasztro-programok
Győr nemcsak a műemlékekben harmadik leggazdagabb város, hanem a fröccs városa is a Pannonhalmi Borvidék tőszomszédságában. Ismerkedjen velünk a borvidék falvaival, szőlőbirtokaival! BORongoljunk!
Bővebben
Ajándékutalvány egy hangulatos sétára
Segítünk egy ötletes ajándék beszerzésében! Ajándékozzon élményt, vásároljon ajándékutalványt sétánkra! Ajánkutalványunkat a megrendelő igényei, az alkalom szerint készítjük el.
Bővebben
Mesés séták kicsiknek és nagyoknak Győrben
Győr látnivalókban, vonzó kulturális értékekben gazdag város, ahol az ország harmadik legértékesebb szent ereklyéjét és számos legendát őrzünk. Műemlékekben hazánk 3. leggazdagabb városa!
Bővebben
Városszeretők Társasjáték
Ismerkedjen Győr érdekességeivel, értékeivel játékosan! Vigye haza a városnéző túrák élményét és tegye próbára tudását egy társasjátékkal, ahol nem csak a tudás, hanem a szerencse is számít.
Bővebben