Idegenvezetőink

Ismerkedjen meg idegenvezetőinkkel

Mónika

Szakvizsgával rendelkező, regisztrált idegenvezető vagyok. Közgazdász végzettségem mellett a mindennapjaimban kommunikációval foglalkozom.
Hobbimmá vált az, amit tanultam. Lakóhelyem és szűkebb pátriám bemutatása során igyekszem a helyi értékeket, sajátosságokat, az itt lakók szellemiségét is átadni egy városnéző séta alkalmával.
Bízom benne, hogy tapasztalatommal sokban segíthetem győri illetve magyarországi tartózkodását, felejthetetlen időtöltését!

Nyelvek: magyar, olasz.

További idegenvezetőink

Éva
Ügyvezető, idegenvezető (magyar, német)
Több mint 30 éve tevékenykedem a turizmusban.Az Original Balance Kft. ügyvezetőjeként színvonalas vezetéseket nyújtó idegenvezető csapatot építek. Célunk, minél több "gyöngyöt szórni" vendégeink elé..
Bálint
Idegenvezető (magyar, német, francia)
Szívügyemnek tekintem Győr nevezetességeinek, értékeinek minél szélesebb körben történő élményszerű megismertetését.
Anikó
Idegenvezető (magyar, német)
Mindenki számára szeretnék igaz(i)-gyöngyöket bemutatni, átadni, amelyeknek birtoklása által „gazdagabbá", derűsebbé válhatnak. Jó érzés látni az érdeklődő szemek csillogását.
Eszter
Idegenvezető (magyar, angol)
Bízom abban, hogy ma, a XXI. század hajnalán segítségünkkel egy lélegzetelállítóan gyönyörű barokk belvárost, illetve egy nagy léptékben fejlődő nagyvárost ismerhetnek meg vendégeink és a győriek.
Szilvia
idegenvezető (olasz, angol, magyar)
...
Dániel
Fotográfus, kulturális rendezvényszervező, közművelődési szakember
Fotográfusként a KattinTúra programjának vagyok a kísérője, arra törekszem, hogy jó fényeket, emlékezetes pillanatokat és helyszíneket tudjunk vendégeinkkel megörökíteni, beszélgetés sorozatot vezetek